Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cat attacks rotweiller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kadın embesil köpeğe yardım ettim sanıp kafasını çekiştiriyor götüne sırtına yedi pençeleri yavrucak. bırak öyle bi durumda yapabilecegin bişey yok hayvan kendini korusun.
kavgaga ayırıyorum diye birisini tutup digerine rahat vurma şansı tanıyan embesiller gibi
Mesaj tarihi:
Bu videoyu daha once görmüştüm. Kadın embesil değil adam embesil, bu videoyu izleyip komik bulanlar embesil. Köpek büyük ihtimalle altı aylık civarı, en azından bir yaşından küçük. Köpek saldırmayı, kendini savunmayı bilmiyor, oyun oynadığını sanıyor. Adam bulmuş böyle köpeği, kediyi atıyor üstüne üstüne. Özel eğitmiş bi de. Yandakiler ayırmak ıstiyor, adam engelliyor. Peki emeli ne onun? Kavga eğitimi görmüş bir rotweiller ya da pitbull olsaydı ne olcaktı? Orda kedi paramparça olacak, belki sonra sinirden etraftakilere saldırcaktı. Bu tip adamları alıp hayvanlara işkenceden hapse atmalı, ama yok ki hayvan koruma yasaları.
Hayır sonra gaztede haber çıkardı, "köpek vahseti, kedi boğazlayan köpek dehşet saçtı" gibi bir şekilde...
Mesaj tarihi:
haklısın bone.
bi de üzerine köpeğin sahibi bi bayan, o duruma düşürülmesi hoş değil bi bayanın.

hadi tanıdığın biri olur yaparsın, ama tanımadığın birine yapıyosun ve köpeğin sahibi kendini kaybedip o kopeğin tasmasını bıraksaydı o kedi orda ölürdü. yaşı çok onemli değil çok uysal bi golden'ım vardı daha sıçırtma kadarken bile kedileri ve diğer köpekleri kovalıyordu. yani sahibini koruma içgüdüsüyle köpekler her zaman saldırabilir.
  • Yeni Oluştur...