Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baths

Slint

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Akşam akşam, saatlerdir stres altında essay yazmaya çalışan kafamı bir de böyle gelip attırmasan olmaz sanki?

Öyle denir, terminoloji budur. Sen çıkıntılık yapınca karizma yaratmış kendi şahsında ya da terminolojiyi mükemmel bir darbeyle değiştirmiş olmuyorsun. Şaçmalamış oluyorsun sadece.

Bir git işine ya...
Sosyal ağlarda paylaş

Senin stres altında olmanı umursamamı beklemiyorsun herhalde? En başta gelip çıkıntılık yapan da ben değil sensin.

Terminoloji dediğin şeyde "tek kişilik grup" kalıbının da olduğunu bilmen gerekiyor.

Ayrıca hiç samimiyetin olmadığı birine karşı takındığın bu hitap şeklini de görmezden geliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
One-man band farklı bir kavram. Nargaroth'a filan bakarsan solo project der zaten. One-man band tüm enstrümanları kendisi aynı anda çalan adama verilen isimdir ki elektronik müzikde zaten anlamsız bir kullanım. Yanlış kullanıyorsun terimi. Eğer piyasada öyle kullanılıyor diyorsan piyasa da yanlış kullanıyor. Ve evet: ben daha iyi biliyorum.

Bu o dediğin tek kişilik gruptan:

http://worldwideperformers.com/Images/Bill%20OneManBand.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Bana göre grup veya proje denmesinde de bir sorun yok. Fakat tek kişi olduğu için "band" denmesi yanlış gelen birine, müzik yapan insana proje denmesi nasıl normal geliyor? Genç müzisyenlere piyasaya girmeden önce proje yönetimi dersi almalarını da tavsiye eder misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...