Mithr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 arkadaslar hayatimin gigantik failiyle karsi karsiyayim. suan california'da exchange programindayim ama her sey 2 ay once basladi sadfhsaldfa gittigim gun tanistim baya bi insanla falan arkadas grubu falan oldu her gece icmeye gitmek yurtta takilmak vesaire. arkadas grubumuzda da bi tane kiz var son derece tas. bi gun asiri bi sekilde high iken, aramizda bise oldu, bos oda aradik odada bulamadik falan o gunden sonra fuck buddy falan olduk. ben bu arada bi kizdan hoslaniyordum kendisi resim falan okuyor ama goremiyordum fazla cunku sabah aksam resim ciz falan, bide cekiniyordum yaklasmaya falan erkek arkadasi oldugunu falan da duydum du. dolayisiyla bir turk ergeni olarak fiziksel iliskiye devam ettim, erkek arkadasi varmis digerinin seklinde. kim girmezdi ki sonra farkettim arkadas bu resim yapan kiza hastayim. dolayisiyla dedim durmam lazim artik yatmicam falan, kizi uzak tutmaya calisiyorum vesaire, ama ne zman sarhos olsam odasina gidiyorum. en sonunda kafama koydum ve 4 gun boyunca gorusmedim kendisiyle, bu sure icersinde de diger kiza yazmaya calisoyrum fail de burda geliyo, yine kafam yuksekken, bu hoslandigim kizin oda arkadasiyla konusuyorum dedi ki o senden hoslanio ama dana ile beraber oldugunu duyunca birakti ilgilenmeyi falan. deli oldum ben dolayisiyla, kiz herkeze anlatmis anasini satiyim. bende gittim konustum hoslaniyorum sendne falan o da dedi iste sen onla beraber degilmisin, bende dedim ne biliyim erkek arkadasin var sandim falan ve beynini yikadim persembe cikalim disari falan diye ok dedi. ertesi oglende mesaj atti iste yapamam ben falan o kizi surekli goruyorum bla bla bla. bende oldurmek istedim dana yi, ama neyse gittim konustum dedim artik yapmiyoruz hic bise, sonra hoslandigim kizla konustum dedim iste tammaen bitirdim falan tekrar israr misrar ediyorum ama tam bi art geeki kendisi, sabah aksam resim ciziyim erkek istemiyorum falan ayaklarina yatiyor arada fikrini degistiyorum falanfilan yarin, daha dogurus bi 10 saat sonra yeniden konusucaz konu hakkinda akil fikir verin arkadaslar, hayatimda boyle sacma sapan komplex iliskiler icerisinde bulunmadim hic pipim kirilsaydi da yatmasaydim anasini satiyim hahah ne desem kiza, son derece durust bir sekilde konustum su ana kadar ve riske atmak istemiyorum hic fak ps: hoslaniorm kizdan feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 wall of text olmus tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 üzerine gitme, o gelsin. kacan kovalanira dönüsür sonra ki biraz öyle olmus gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 valla az bi zmanim kaldi, tanimak istiyorum kizi gercekten imba cunku. ek olarak kabul ettirdim bi kere ama, ne biliyim diger kiz gorcek garip olcak falan filan seklinde cumleler kuruyordu gcen gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Rahat olmasını bu kadar kasmamasını ve yaşanmazsa eğer hep içinde bi acaba olarak kalıcağını,sana bi şans vermesini söyle. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Özet: Mithr said: kiz var son derece tas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 o kiz dayanismasi. o diger kizin da senden hoslandigini düsünüp, araya girmek istemiyordur. vicdani bisi =P onun icin de biraz zaman gerekir ama. gözleriyle görünce artik aranizda bisi olmadigini fak badi kisisiyle, o zaman ikna olabilir. tabi fak badi kisisini bahane olarak öne sürmüyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 hemen ondan ona geçiyo imajı hoş değil. hoşlandığını belli etmişsin. düşün taşın de hoşlandığın hatuna. bu süre içinde de kesinlikle danayla görüşme. kendi kendine takıl o kız zaten seni gözlemliycektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 said: hemen ondan ona geçiyo imajı hoş değil evet bu var bir de, ayni kefeye konma kaygisi yaratabilir bu kizda. hemen olmasini istiyosun biseylerin ama, kiza aksini ispatlamak icin en azindan bi pesinden kosmadan 2-3 hafta vermen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Kızların arasında dayanışma değil rekabet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 sostizm said: Özet: Mithr said: kiz var son derece tas. yok tas kizi degil digerini istiyorum sdf aaarg, sabirli olmam lazim sanirim ama dayanamiyorum yerimde durmaya bile yarin halledebilsem sunu keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 nil gayet mantıklı yazmış. bence de biraz zaman ver.peşinden koşma falan olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bu arada dostum bayram üzeri danaya girmişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 said: bende oldurmek istedim dana yi, kurban bayramı sebebi ile gidip kesebilirsin danayı. caizdir.. el verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 empati yaptim dogru galiba fazla abartmisim kastiriyorum en fazla 5 gun verebilirim ama yinede hehe hayat kisa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 nomsaR said: bu arada dostum bayram üzeri danaya girmişsin? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Mithr said: bi tane kiz var son derece tas. o gunden sonra fuck buddy falan olduk. sen zatenişi bitirmişsin ki aartık kızın insafına kalmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 trollemeyin arkadasim kalbimden birseyler paylasiyim dedim dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 vazgeçtim zaten :) ama fuck buddy olayı sıkıntı abi benimde başıma geldi çevresindeki hiçbir kzı sana iyi gözle bakmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 of soyle 1 hafta falan oluruna birakiyim harbiden sanirim da gercekten hos buldugumu ama cok aceleci davrandigimin farkina vardigimi en azindan soyle bi 4, 5 gun dusunmesini istedigimi falan soylerim diye dusunuyorum semantigi falan hakkinda elesttriye acigim dasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 fiestan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 aşk mı arıyosun.takıl işte sıkıntını anlamadım sonra türkiye ye gelince cok üzülüyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 of farkindayim turkiye gerceginin de kiz cok hos be abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 biri hoş biri taş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar