Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akil fikir lutfen

Mithr

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar hayatimin gigantik failiyle karsi karsiyayim.
suan california'da exchange programindayim ama her sey 2 ay once basladi sadfhsaldfa

gittigim gun tanistim baya bi insanla falan arkadas grubu falan oldu her gece icmeye gitmek yurtta takilmak vesaire. arkadas grubumuzda da bi tane kiz var son derece tas.

bi gun asiri bi sekilde high iken, aramizda bise oldu, bos oda aradik odada bulamadik falan o gunden sonra fuck buddy falan olduk.

ben bu arada bi kizdan hoslaniyordum kendisi resim falan okuyor ama goremiyordum fazla cunku sabah aksam resim ciz falan, bide cekiniyordum yaklasmaya falan erkek arkadasi oldugunu falan da duydum du.

dolayisiyla bir turk ergeni olarak fiziksel iliskiye devam ettim, erkek arkadasi varmis digerinin seklinde. kim girmezdi ki

sonra farkettim arkadas bu resim yapan kiza hastayim. dolayisiyla dedim durmam lazim artik yatmicam falan, kizi uzak tutmaya calisiyorum vesaire, ama ne zman sarhos olsam odasina gidiyorum.

en sonunda kafama koydum ve 4 gun boyunca gorusmedim kendisiyle, bu sure icersinde de diger kiza yazmaya calisoyrum

fail de burda geliyo, yine kafam yuksekken, bu hoslandigim kizin oda arkadasiyla konusuyorum dedi ki o senden hoslanio ama dana ile beraber oldugunu duyunca birakti ilgilenmeyi falan.

deli oldum ben dolayisiyla, kiz herkeze anlatmis anasini satiyim.

bende gittim konustum hoslaniyorum sendne falan o da dedi iste sen onla beraber degilmisin, bende dedim ne biliyim erkek arkadasin var sandim falan ve beynini yikadim persembe cikalim disari falan diye ok dedi.

ertesi oglende mesaj atti iste yapamam ben falan o kizi surekli goruyorum bla bla bla. bende oldurmek istedim dana yi, ama neyse gittim konustum dedim artik yapmiyoruz hic bise, sonra hoslandigim kizla konustum dedim iste tammaen bitirdim falan tekrar israr misrar ediyorum ama tam bi

art geeki kendisi, sabah aksam resim ciziyim erkek istemiyorum falan ayaklarina yatiyor arada fikrini degistiyorum falanfilan

yarin, daha dogurus bi 10 saat sonra yeniden konusucaz konu hakkinda

akil fikir verin arkadaslar, hayatimda boyle sacma sapan komplex iliskiler icerisinde bulunmadim hic

pipim kirilsaydi da yatmasaydim anasini satiyim hahah

ne desem kiza, son derece durust bir sekilde konustum su ana kadar ve riske atmak istemiyorum hic fak

ps: hoslaniorm kizdan feci
Sosyal ağlarda paylaş

o kiz dayanismasi. o diger kizin da senden hoslandigini düsünüp, araya girmek istemiyordur. vicdani bisi =P
onun icin de biraz zaman gerekir ama. gözleriyle görünce artik aranizda bisi olmadigini fak badi kisisiyle, o zaman ikna olabilir.
tabi fak badi kisisini bahane olarak öne sürmüyosa.
Sosyal ağlarda paylaş

of soyle 1 hafta falan oluruna birakiyim harbiden

sanirim da gercekten hos buldugumu ama cok aceleci davrandigimin farkina vardigimi en azindan soyle bi 4, 5 gun dusunmesini istedigimi falan soylerim diye dusunuyorum

semantigi falan hakkinda elesttriye acigim dasdas
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...