Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook Mail

toggie

Öne çıkan mesajlar

fb.cok olmayacak, fb.com'u calisanlara vericekler, facebook.com'u da kullanicilara, yahoo misali.

bu baya buyuk bi olay ya, ozellikle casual internet kullanicilari icin. gmail'e kisa vadede koymaz, ama uzun vadede game changer direk. yahoo, hotmail falan sicislarda an itibariyle.

ortadaki sadece bi mail servisi degil, internette neredeyse herkesin kullandigi facebook araciligiyla tum communication'i bir yere toplamak, sms'ten e-mail'e kisaca. artik mail adresi ezberlemene veya telefon no kaydetmene gerek kalmayacak, adamin direk kendisine gondereceksin iste. Windows Phone 7 deki People Hub uygulamasi bikac yila default olucak yani.
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

Simdi yapacaklari Mark'in dedigine gore daha samimi bir email hizmeti vermek. Mevcut email aliskanligi cok resmi diyip bunu biraz daha sanki chatlesiyormus gibi yapmak istiyorlar.

mailin güzelliği resmi olmasında zaten. Kimse birbirine naber lan tarragım diye yazmiyor, güzelce açık açık yazıyor mail atacağı zaman.

Gerçi bunu değiştiremez feys, kötü bişi değil zaten mail piyasasına girmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

ms live mail rezillik, bir kere hotmail kullanmaya yeltendim, saçlarım beyazladı.
yahoo mail classic kullanıyorum, en basiti bu fakat bu da external maillerde falan sorun çıkartıyor, bazen saçmalıyor, açılmıyor, "ALARM ZİLLERİ ÇALIYO ÇALIŞIYORUZ" falan diye uyarı veriyo, hoşuma gitmiyo.
modern yahoo mail'i denedim, external mail fetch olayı direkt sıçış, hiç çalışmadı.
gmail bence en iyisi bunların arasında.
ha ben hala yahoo mailimi kullanıyorum çünkü 20 bin küsür mail var mailbox'ta, bir sürü flag var, hepsini birden çekerim, bundan sonra da gmail kullandırırım sana derse google, direkt geçerim ama güvenemiyorum işte, mailler giderse çok üzülürüm.

ha, ben birine bi mesaj göndericeksem, facebook'u tercih ediyorum, asıl maili yalnızca iş amaçlı ve tanımadığım insanlar için kullanıyorum atıyorum okulla ilgili mevzuular falan. facebook mail kullanılır mı, tabana iner, ama profesyonel olarak kullanılacağını sanmıyorum.

hepsini geçtim, profesyonel kullanımı baz alırsak facebook bir çok şirkette engelli, bunu çözmeleri lazım bi kere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...