Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üşüme sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reyou said:

senko said:

atlet soğuk havada şart, böbrekler üşütüyor sonra. garip garip kaka yapiyoruz.

bobrekle kaka ne alaka lan
cis olmasin o :)

böbrekleri üşütünce ishal olmuyormuyduk işte pört bört efekleriyle çıkıyor
Mesaj tarihi:
reyou said:

daliyo abi onlar yaw

alışana kadar, max 1 hafta. Hasyün onu da çok yapmıyor işte. Normal marka ürünler rahatsız etiyor ama o adamlar nasıl yapıyorlarsa rahatsızlık minimum oluyor, çabuk alışıyorsun.

Ha ben de giymiyorum, sıcak seven adam değilim. Ama bi zaman altıma giymek zorunda kaldıydım, kan değerlerim çok düşüktü, inanılmaz üşüyordum. Ondan biliyorum, alışıyosun.
Mesaj tarihi:
said:
Babam senelerdir nezle vs olmaz, üşütmez. Kışın yün atletini çıkarmaz ama.

abi baba olunca ok, giyersin. ama baba olduğunda giyersin! yoksa atlet dediğin şey hele bi de yünlüyse adamın seks hayatını derinden etkiler bak.. bitirir olayı.. 40yaşına kadar scoreboard 0 gösterir durur öle.
Mesaj tarihi:
senko ile de böle bi atlet geyiğimiz vardı yanılmıyorsam.. rezil bişi olduğunu sölemiştim yine..

hâlâ öle.. hele düz atlet.. ha bi de kollu olanları var ya bunların. onlar daha da bi rezil. daha da bi negatif puan yazar.
Mesaj tarihi:
aquila said:

v yaka mi?

hayır v değil c olsa ne yapacan ki? giyecek misin? hayır..

giysen dahi giymemen gerek bi ürün. giyiyorsanız bi kova içinde yakabilirsiniz ve hatta yakın bunları.

aferin.

bi daha da giymeyin.
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

said:
Babam senelerdir nezle vs olmaz, üşütmez. Kışın yün atletini çıkarmaz ama.

abi baba olunca ok, giyersin. ama baba olduğunda giyersin! yoksa atlet dediğin şey hele bi de yünlüyse adamın seks hayatını derinden etkiler bak.. bitirir olayı.. 40yaşına kadar scoreboard 0 gösterir durur öle.
yok öle bişey.vucut yoksa belki bi nebze kötü görünebilir ama zaten cılızsan cıplakkende kötü görünürsün zaten.atlet iyidir.

giymiyorum.
  • Yeni Oluştur...