senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 reyou said: senko said: atlet soğuk havada şart, böbrekler üşütüyor sonra. garip garip kaka yapiyoruz. bobrekle kaka ne alaka lan cis olmasin o :) böbrekleri üşütünce ishal olmuyormuyduk işte pört bört efekleriyle çıkıyor
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 reyou said: daliyo abi onlar yaw alışana kadar, max 1 hafta. Hasyün onu da çok yapmıyor işte. Normal marka ürünler rahatsız etiyor ama o adamlar nasıl yapıyorlarsa rahatsızlık minimum oluyor, çabuk alışıyorsun. Ha ben de giymiyorum, sıcak seven adam değilim. Ama bi zaman altıma giymek zorunda kaldıydım, kan değerlerim çok düşüktü, inanılmaz üşüyordum. Ondan biliyorum, alışıyosun.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Gerçi son serileri biraz geyimsi reklamla sunuldu,
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yillardir atlet matlet giymem, hicbi yerimi usutmedim, tshirt ustune sweat, kazak mazak ne varsa, ustune de palto.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 atlet giymeden çıkamam. Yaz+kış, farketmez. Bikere tişörte tuz lekesi çıkmasını önlüyo lan.
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bi tişörtü 10gün giyersen çıkar tabi tuz lekesi
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Banyoya tişörtle giriyorum, kabul olmaz mı?
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 SeaGle said: Banyoya tişörtle giriyorum, kabul olmaz mı? olması lazım aslında sdfsdf
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 said: Babam senelerdir nezle vs olmaz, üşütmez. Kışın yün atletini çıkarmaz ama. abi baba olunca ok, giyersin. ama baba olduğunda giyersin! yoksa atlet dediğin şey hele bi de yünlüyse adamın seks hayatını derinden etkiler bak.. bitirir olayı.. 40yaşına kadar scoreboard 0 gösterir durur öle.
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 tshirt ile birlikte hızlıca çıkarman lazim işte onu kaşla göz arasında. ha don pamuklu yünlü bişiyse zor.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 senko ile de böle bi atlet geyiğimiz vardı yanılmıyorsam.. rezil bişi olduğunu sölemiştim yine.. hâlâ öle.. hele düz atlet.. ha bi de kollu olanları var ya bunların. onlar daha da bi rezil. daha da bi negatif puan yazar.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yok lan böle bişi de var işte, sorun o.. tshirt'ten çirkin, garip yakalı, eğreti bişi.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 v si de var, dairesi de .. bisiklet yaka diyorlar gerçi.
senko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 yuvarlak yaka oluyorlar genelde, ya tshirt gibi ama atlet gibi, atletliginden kurtulmaya çalışmış ama başaramamış, arada kalmış leş bişi.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aquila said: v yaka mi? hayır v değil c olsa ne yapacan ki? giyecek misin? hayır.. giysen dahi giymemen gerek bi ürün. giyiyorsanız bi kova içinde yakabilirsiniz ve hatta yakın bunları. aferin. bi daha da giymeyin.
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Beyler atlet değil fiesta konuşur seks hayatında.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 olm yünlü atlet giy bak.. fiesta'nın ne kadar güçsüz bişi olduğunu anlayacaksın o anda.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dasaaa said: said: Babam senelerdir nezle vs olmaz, üşütmez. Kışın yün atletini çıkarmaz ama. abi baba olunca ok, giyersin. ama baba olduğunda giyersin! yoksa atlet dediğin şey hele bi de yünlüyse adamın seks hayatını derinden etkiler bak.. bitirir olayı.. 40yaşına kadar scoreboard 0 gösterir durur öle.yok öle bişey.vucut yoksa belki bi nebze kötü görünebilir ama zaten cılızsan cıplakkende kötü görünürsün zaten.atlet iyidir. giymiyorum.
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ince ince çok kat giyinin yalıtımı arttırın, daha çok ısıtır.
Öne çıkan mesajlar