vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 @jacabo: oha ben simdi gördüm onu, cok iyiymis. resmen emek var ama sanki depresif bi havasi var farkettim ki =P ters tepmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 yada "ufff ugg larıma yapıştı yeaaaa" der. mızmızlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 jeton düşmüş alamancıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 jacabo said: ben şöyle birşey yapmıştım yaw 30 40 birşey harcamıştım =) deli işi abi bu.. 10saati ancak 5adamx2saat=10adamsaat şeklinde harcayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 oh be azcık yorum geldi easudh @vanille yok yaw ters tepmedi, yanı sanırsam bilemiycem hehe bırde onu buyuk bastırıp vermiştim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 /eski dost mode on eğer yaklaşık 2-3 ay önce yanında gördüğüm sarışın kız arkadaşınsa ve saat alıcaksan ve olasılık dahilinde seneye 2.yılı kutlıcaksan bi mini cooperdan aşağısı kesmez diyorum. /eski dost mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 eski dost şaşırtmadı, yine acı konuştu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Cons said: çıkarıp 8 çizin bu onu utandıracaktır eminim ki çoğunuz anlamadınız bunu ancak şöyledir ki bir cismi hızla sallayınca görülen sonsuzluk işaretinden ibarettir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 1.yıl hediyesi olarak "spectral tiger" almıştım , başka hiç bir hediye de onu o kadar mutlu edemezdi heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 nasıl bi asosyalmiş o da be =/ gerçi bana da 1. yılımızdaki doğumgünümde orange box almıştı kız arkadaşım, şu an tf2 oynayıp eğleniyorsam onun sayesinde ehiehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 jacabo said: ben şöyle birşey yapmıştım yaw 30 40 birşey harcamıştım =) akıl oyunlarımısın arkadaşım... ben odama giripte şöyle bi manzara görsem ne kadar dua biliyorsam okuyarak kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Selen said: 1.yıl hediyesi olarak "spectral tiger" almıştım , başka hiç bir hediye de onu o kadar mutlu edemezdi heralde :) OFF bu ne la dildo mu yoksa diye arattım wow zımbırtısı çıktı AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 güzel bi zımbırtı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 parayla alınan at değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 gaplan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 parayla değildi bi de. tcg den çıkıyordu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Villain Chair alın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 cümlemin hiçbir noktası doğru değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ebayden satan oluyordu ya onu. 200 usd falandı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paraylaydı, spectral tiger olan karakteri yaklaşık 1000liraya sattık sonra, yaz tatili yaptık güzelce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 spectral tigerı blizz parayla satmadı hiç. tcg hediyesiydi o. başka yollarla satan oluyordu ama ebay falan tarzı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 sattık derken karakteri geliştiren sabah akşam raid yapan çocuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 1. yıl olmadan ayrıl. sonra barışırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ebaydendi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 bi süre sonra anlaşılıyor o malesef :S 14şubatta ayrıl, sevgülüler gününde ayrıl, doğumgünlerinde ayrıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar