Creed Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 CSM için birisi "ccp'nin arada bi topladigi en populer eve fan boys" demişti :) her ne kadar gülümsetsede bu yorum.. aşşağıdaki urlde CSM'nin bugüne kadar topladiği 203 tane "iyileştirme" bulunuo bi zahmet bi liste yapin (sanirims adece 7 tane secebiliyosunuz tabi.. bizim gibi 584353 karekteriniz varsa 7x3958903 oluyo :]) en azindan iyileştirilmesini istediğiniz ama bi türlü iyileştirilmeyen noktalar konusunda sikayet etmeye hakkiniz olur :p (ben istedim onlar yapmadi a.q. filan..) Prioritization aslansiniz kaplansiniz hadi bahkim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Evet konu oldukca onemli aslinda basliklar icerisinde aaa evet bu olsa super olur diyebileceginiz cok faydali kisimlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 mesala listede yillardir hep istedigim ama bi türlü eklenmeyen bi ton şey vardı anca şunları sectim.. eve forumuna yazilmasi gerektiği gibin Creed Demastikus,6,13,22,116,124,156,203 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar