kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Başımdan geçen ve dumur olduğum en sinir olay hani birine selam verirsiniz ya o anda sizi tanımaz görmez veya başka yere bakar böle hödük gibi kalırsınız iğrenç bişi ya ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 işte direk garbage ehah[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Beni de Garbage yaptınız ya helal olsun.. şurda iki anımızı paylaşamıcakmıyız ?[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 paylaşın orda.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 1 saat iq testi yaptıktan sonra email adresiniz bulunamadı diip sonuc elde edememek dumur oluyo herhal sıcak dumur:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 said: Sly-One, 12 May 2003 00:00 tarihinde demiş ki: paylaşın orda.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Yorum yapmıyorum alan yetkilisine kalmış.Bildiğim kadarı ile orası çöplük konu dışı değil.. ota boka garbage dicekseniz işimiz var[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? [i]KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 ben kişisel görüşümü soyluorum zaman gelir en popüler topic olursa benim mesajımı orda gordukleri zaman rezil olacak benim sizene ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar [Bu mesaj Sly-One tarafından 12 May 2003 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 kişisel düşünceni kendine sakla lütfen.. veya bana pm den at burda bıdı bıdı etmeye gerek yok ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Ohoooo sosyal ortam uyuşmazlık anları diyorum ben onlara çok oluyor hepsi dumur eheaheah Bir kere en kötüsü parti ortamında falan tanıdık olur el sıkmak için uzatırsınız görmez bitti abi o el havada kaldı mı şimdi arkadan şş unuttun desen ayrı bir olay, öyle el kalsa ayrı olay, en sonunda etrafa salakça "kimse gördü mü lan karizma gitti mi lan" bakışı atılır ve el çabukcak geri çekilir. Yine elinizi uzatırsınız karşınızdaki sizi öpmeye çalışır iki taraf da dumur olur muahuah. Anlık espri yaparsınız kendi kendinize homurdandığınızdan kimse anlamaz sonra bütün ortam "hadi abii söle neydi bak annat ya" diye beklentiler içinde yakanıza yapıştıklarında sonunda söylersiniz, halbu ki anlık espridir ve tadı kaçtığından herkesden bir iki yapmacık "ehe ehe, hmm haha" sesleri çıkar. Yüksek sesli müzik olan ortamda arkadaşınıza bir şey söylersiniz anlamaz, 6-7 kere tekrarlarsınız yine anlamaz, sonunda "EBENIN GOZU DİYORUM EBENIN GOZU" dersiniz o zaman da anlamayıp pot kırmamış olmak için dönüp "HAAA ÖYLE DESENE EHE EHE EHE" diyince boğazlayasınız gelir. Başka bol bol vardır dumur an böyle, aklıma gelmedi şimdi :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Bizim eski apartman 9 katlı. Asansöre bindim. Biri 9. kattan çağırmış. Neyse kıl oldum 3 ten 9a çıktım, bi kız açtı kapıyı : - Yakşamlar aşağımı yukarı mı gidecektiniz?.. Bunu lemanda okumuştum. Eleman akşam saati evine dönmektedir. Fırının önünden geçerken dumur olur: Fırıncılar 2 tane kale yapmış, fırın küreklerini sopa bir plastik şişeyi de pak niyetine kullanıp hokey oynamaktadırlar.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 çocuk bakkala girer -abi elli bin liraya çokomel var mı ? -elli bin liraya çokobaş var[hline]Should I pray For all the hate to go away Another day I can never break free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Yine bir şekilde birini görürsünüz tam sarılcaksınız , sarılcağınız kişi arkanızdaki elamana sarılcakmış buda dumur olaylardan biri yaşamadım ama yaşamakta istemem hani.[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 En nefret ettiğim tam biri ile toklaştınız ama yanaktan öpücek kadar samimi olup olmadığınıza karar veremezsiniz ve kafayı kefal gibi uzatıp havada kalırsınız.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ya o olay büyüklerin elini öperkende oluyor mesela ben öpmicem zorla elini uzatıyor orda bir bileşke kuvvet oluyor sonunda o yeniyor öpüyoruz :) veya bir büyüğünüzün elini öpüceksiniz bazı inatçılar vardır hayatta öptürmezler eueha öle dumur bir olay da gerçekleşmiştir hani ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® [Bu mesaj theKingpin tarafından 12 May 2003 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ben bır keresınde,kız arkadasımın evındeyım.Bı baktım bunun ananesı geldı.Kadın elını uzattı ben opucegım yerde tokalastım.Kız arkadasımın yuz ıfadesını asla unutmam o an :)[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 sly-one dumur olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Ben şu "delikanlı"ların yanak öpüşmesine hastayımdır yaaa. Ağır ağır el sıkışılır. Sonra öpme niyetiyle kafa uzatılır ve iki taraftaki elmacık kemiğide birbirine çarptırılır. Ağır abiler ya. En sinir -ve başıma çok gelen- şey bir tanıdığını görürsün ve tokalaşmak için elini uzatırsın... Ama onun o eli o sırada dolu olduğu için refleks, diğer eli kaldırır... Aynı taraftaki eller kalkınca tebessümle eli değiştirirsin ama o da aynı kibarlığı yapmak isteyip elindekini diğer elini uzatıp elini uzatır... 30-40 saniyeni yer bu hödö[hline]nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: theKingpin, 12 May 2003 00:10 tarihinde demiş ki: kişisel düşünceni kendine sakla lütfen.. veya bana pm den at burda bıdı bıdı etmeye gerek yok ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® kişisel düşünemi kendime saklıyım ? forumda mı ? bi düşün sen.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: arcane, 12 May 2003 02:43 tarihinde demiş ki: çocuk bakkala girer -abi elli bin liraya çokomel var mı ? -elli bin liraya çokobaş var :lol: Aha dumur iste euhueh; yerlerdeyim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 İlk başta susayım dedim de Sly-One dumur olmuş mesajını görünce tutamadım kendimi. İki admin'in düşünceleri karşılıklı olunca niye herkes atlıyor konuya ya? Sly-One isminin altında SWG yazarı yazıyor diye hata yapamaz mı yanlış yargılayamaz mı? 0 tölerans maşallah, karşı düşüncesi olan bir moderatör bulundu ya bütün içinde saklayanlar saldırsınlar şimdi. Yanlış anlamayın beni, ama Sly-One'a laf atmış olanlar Disappear fikrini belirtmeseydi bunu söyliyecekler miydi?[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 sly one zaten her topice girip bikere yazio bunu yaw[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 yaparım yaparım da yani. ister atarlar ister atmazlar kimse düşünceme karışamaz dumur falan da olmadım ayrıca... alın taç yapın canım topicinizi alala...[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 said: daverc, 12 May 2003 17:32 tarihinde demiş ki: sly one zaten her topice girip bikere yazio bunu yaw[hline] :hrr:KaRŞıYaKa:hrr: KARŞIYAKA&BEN evet ama bu doğru.....ilk defa olmuyor.... dumur derseniz hm........ bi keresinde durakta otobüs beklerken hani byle acaip reklamların olruğu duvar gibi yer vardır ya böyl arkası gözükmez ama karşısında yoktur bak bi çizeyim !.....................................................! !.....................................................! !....................F=BEN!........................!==>Resim olan taraf !.....................................................! !--------------------------------------! neyse ben F deyim işte resim olan tarafın arkası gözükmüyo kızın biride orda öbür kızda yolun karşısında yolun karşısındaki kız resimin arkasındaki kızla konuşuyo bende bana konuşuyomuş sanıp paso NEEE? ANLAMADIM?? DUYMUYORUM gibisinden haller içindeyim sonradan resmin arkasına bakmamla dumurun doruklarında halay çekmem bir oldu.... kahkaha....... kızın verdiği soğuk bir selam sonuç ise büyük bir rezalet :D[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 12 May 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Fiercewind tarafından 12 May 2003 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Sana söz veripte seni eken bi insanı sokakta yürürken gördüğün an çifte dumur yaşar iki tarafta. Katmerli dumur.[hline]A mug of ale, and a fine tale! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Sılay , dı garbıc mastır :-P öh şaka[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar