Asgard Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hayır hayır, http://eatthiscity.com/wp-content/upload/1253748724-Cool_story_bro_inc.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Buddha said: Türk erkekleri salak tabi değerini bilmiyor ayrılıyor, sanki sırada Charlize Theron bekliyor sonrada dönüyor. Türk kızlarıda salak. Sevgilisi olan erkekler daha çok dikkatlerini çekiyor. Türk erkekleri salak çünkü kızların duygusal olduklarını çözememişler. Sonra deli gibi aşık olduğu kızdan kaçmaya çalışıyor. Niye çünkü laylaylom günler geçti ve kız hala duygusal. Erkekte başta çok duygusal ama sonra gidiyor. Kızda kalınca erkek büyük bir sorumluluk altına girmiş gibi hissediyor. Halbuki salak kızların geneli böyle ne bekliyordun? Beraber futbol maçı izlemeyi mi? Tabi kızlarda bu durumda salak. Duygusallığıda çok abartıyorlar erkekeğin ödünü patlatıyorlar. Halbuki bazı genel gerçekler kabullenilse, abartıya gidilmese böyle salakça şeylerde olmayacak. Yani kimse demesin ki sadece kızlarda problem var komik olur. Ama türk erkek ve kızlarının en büyük sorunu görmemiş olmaları. Sırılsıklam aşık oluyorlar bir kaç yıl sonra daha fazlası daha yakışıklısı daha güzeli daha büyüğü diye ortalıkta dolanıyorlar. Çünkü bunu elde ettiysem daha fazlası neden olmasın zihniyeti mevcut. Halbuki bu sidik yarışması değil. Çok abartıyoruz ilişkileri. Mükemmeliyetçiyiz. Herşey sorunsuz olsun istiyoruz. En küçük sorunu kıyamet alameti yapıyoruz. Sorada flashh'ın dediği gibi erkek ayda kız ayrılıp tekrar barışıolar ayrılıp tekrar barışıolar. Çünkü şuanda yaşamıyoruz. Şuan sahip olduklarımızın değerini bilip tadını çıkarmaktansa hemen daha fazlasının hesaplarına giriyoruz. Sonra tabi dank ediyor birbirlerine dönüyorlar falan. Ne gerek var. Evet gerek var. Biraz özlemek lazım. Bırak kıymet hatırlamak lazım. Biraz duygusal hırpalanmak lazım. Biraz egonun tokatlanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 dunno said: bir erkege kendi istediginiz bir seyi nasıl o istiyor gibi hissettirirsiniz? jedi ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 @olitere Testereyi izlemedim abi bir kaç arkadaşımla izlicektim ama onlar izledi ben izliyemedim. Daha doğrusu izleyemiyorum öyle filmleri. O yüzden ne demek istediğini anlamadım. @fede Jedi çakma Zen Ustası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 topiği okumadım aga ben. bişey mi kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Sen yazmışın ya jedi ol arada dipnot geçtim öylesine. Topiği genel olarak soruyorsan hiç sorma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 dunno said: hmmm... ben de biseyler yapabilirim aslında. ama en son onun dogum gununu kutladık ve ben cok guzel bi gün yapmıstım. simdi sıra onda;) turn based relation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 vermeden alamıyomusunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 çağımızın vebası: karşılık beklemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 national geographic'ten muhteşem belgesel: vermek! karşılık istemeden vermek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ''Bazı aşklar bitmesi için yaşanır, Bazı doğum günleri kötü geçer, Bazı romeolar julietleri iplemez.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 bu topicin cevabı kadınların dna'sında otomatik yok mu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar