Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tekrar merhaba

dunno

Öne çıkan mesajlar

gercekten sallamamaya baslayınca, karsıdaki rol yapmayı bırakıyor ve harekete gecmezsem kız gidecek deyip aklını basına alıyor. bana da bu oldu bu yaz. hakkında onlarca topic actıgım adam, artık ondan sıkıldıgımı anladıgında adam gibi davranmaya basladı. nazar degmesin 3-4 aydır bir dedigimi iki etmiyor.
simdi baska bi ruh haliyle karsınızdayım yani.
sorunlar icinde ya da cok onemser modda degilim.
soracagım soru da su:

bir erkege kendi istediginiz bir seyi nasıl o istiyor gibi hissettirirsiniz?

kutlayabilecegimiz bir gün geliyor. o günün farkında degil ve o zamanlarda onun icin kotu seyler de olmustu o yuzden hatırlamaması normal. sık sık cicekler alan jestler yapan bi adam da degil karsınızdaki. oyle bir yol izlemeli,yim ki : bu günü kutlamanı istiyorum demeden, yani emretmeden, bi sekilde onun guzel seyler yapmasını saglayayım.

erkekler kendi kızarkadas gecmislerinden, kızlar da kemdi uygulamıs oldukları yöntemlerden yola cıkıp taktikler versimler bana lütfen=)
bu arada tekrar merhaba=)
Sosyal ağlarda paylaş

sen, kötü günlerinde destek olacak iyi günlerinde mutlu edecek aynı zamanda da bir cift olarak karsılıklı olarak birbirinize destek olabileceginiz bir ilişki mi istiyorsun yoksa köle mi belli değil.
o yüzden git önce ilişki nedir onu ögren
ondan sonra gelirsin buraya saçmasapan taktik ögrenmeye.
hadi naş.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

sen, kötü günlerinde destek olacak iyi günlerinde mutlu edecek aynı zamanda da bir cift olarak karsılıklı olarak birbirinize destek olabileceginiz bir ilişki mi istiyorsun yoksa köle mi belli değil.
hadi naş.

fistaaannnnnnn
Sosyal ağlarda paylaş

Ama şimdi şöyle bir durum da var. erkekler bu tarz konularda şımarmaya çok meyilli.

Bayanlar bu tarz planlar yapar ve uygularsa sittin sene artık o erkek özel bir günde plan yapmaz.Yaptıkları da doğru düzgün yok zaten.

Bir de işin diğer tarafı var ki bayanlar karsı taraftan bu tarz da önemli ve güzel seyler gördüklerin de erkeği daha mutlu ederler.Daha mutlu işte
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

hadi naş.

+1

oha fistana katıldım lan?!
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

Fistan said:

hadi naş.

+1

+1
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Mr_Hand said:

Fistan said:

hadi naş.

+1

+1

+1
içimde kalmasın diye dediydim hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...