dunno Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 gercekten sallamamaya baslayınca, karsıdaki rol yapmayı bırakıyor ve harekete gecmezsem kız gidecek deyip aklını basına alıyor. bana da bu oldu bu yaz. hakkında onlarca topic actıgım adam, artık ondan sıkıldıgımı anladıgında adam gibi davranmaya basladı. nazar degmesin 3-4 aydır bir dedigimi iki etmiyor. simdi baska bi ruh haliyle karsınızdayım yani. sorunlar icinde ya da cok onemser modda degilim. soracagım soru da su: bir erkege kendi istediginiz bir seyi nasıl o istiyor gibi hissettirirsiniz? kutlayabilecegimiz bir gün geliyor. o günün farkında degil ve o zamanlarda onun icin kotu seyler de olmustu o yuzden hatırlamaması normal. sık sık cicekler alan jestler yapan bi adam da degil karsınızdaki. oyle bir yol izlemeli,yim ki : bu günü kutlamanı istiyorum demeden, yani emretmeden, bi sekilde onun guzel seyler yapmasını saglayayım. erkekler kendi kızarkadas gecmislerinden, kızlar da kemdi uygulamıs oldukları yöntemlerden yola cıkıp taktikler versimler bana lütfen=) bu arada tekrar merhaba=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aa dunno! hoşgeldin tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 said: oyle bir yol izlemeli,yim ki : bu günü kutlamanı istiyorum demeden, yani emretmeden, bi sekilde onun guzel seyler yapmasını saglayayım. http://www.registryresource.com/images/blue-screen-of-death1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ahahsf hoş geldin başına bir şey geldi/aşk hayatın iyiye gidiyor sandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sen, kötü günlerinde destek olacak iyi günlerinde mutlu edecek aynı zamanda da bir cift olarak karsılıklı olarak birbirinize destek olabileceginiz bir ilişki mi istiyorsun yoksa köle mi belli değil. o yüzden git önce ilişki nedir onu ögren ondan sonra gelirsin buraya saçmasapan taktik ögrenmeye. hadi naş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dicek hiç bişey bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ne kadar abarttınız. köle istiyoruma denk dusecek bisey yazmadım. o gunu cok yuzune vurmadan hatırlamasını saglamak istiyorum. bi de guzel biseyler yaparsak hos olur diyorum o gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bende seni düşünüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Fistan said: sen, kötü günlerinde destek olacak iyi günlerinde mutlu edecek aynı zamanda da bir cift olarak karsılıklı olarak birbirinize destek olabileceginiz bir ilişki mi istiyorsun yoksa köle mi belli değil. o yüzden git önce ilişki nedir onu ögren ondan sonra gelirsin buraya saçmasapan taktik ögrenmeye. hadi naş. fistaaannnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 en az 10 sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 e çok önemliyse sen planla bişeyler madem. tey allam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 evet sen yap sürprizi, hem iyi bi anı olarak kazınır beynine, bi daha ki sefere o yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ama şimdi şöyle bir durum da var. erkekler bu tarz konularda şımarmaya çok meyilli. Bayanlar bu tarz planlar yapar ve uygularsa sittin sene artık o erkek özel bir günde plan yapmaz.Yaptıkları da doğru düzgün yok zaten. Bir de işin diğer tarafı var ki bayanlar karsı taraftan bu tarz da önemli ve güzel seyler gördüklerin de erkeği daha mutlu ederler.Daha mutlu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bence tam aksine kadınlar bu konularda sımarmaya cok meyilli, bikez istedikleri gibi olmasın dır dır dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Adamın içinden gelmiyorsa niye zorluyorsunuz ki? Doğal olmayacak bir kere. Şu şartlar altında hakikaten köle gibi duruyor. İnsanın kendine "istediğim gerçekten bu mu" diye bir sorması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 hmmm... ben de biseyler yapabilirim aslında. ama en son onun dogum gununu kutladık ve ben cok guzel bi gün yapmıstım. simdi sıra onda;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 inception yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bence değerinin altında kalacak bir topic başlığın sadeliği sebebiyle ama /reserved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Fistan said: sen, kötü günlerinde destek olacak iyi günlerinde mutlu edecek aynı zamanda da bir cift olarak karsılıklı olarak birbirinize destek olabileceginiz bir ilişki mi istiyorsun yoksa köle mi belli değil. o yüzden git önce ilişki nedir onu ögren ondan sonra gelirsin buraya saçmasapan taktik ögrenmeye. hadi naş. +1 oha fistana katıldım lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Mr_Hand said: Fistan said: sen, kötü günlerinde destek olacak iyi günlerinde mutlu edecek aynı zamanda da bir cift olarak karsılıklı olarak birbirinize destek olabileceginiz bir ilişki mi istiyorsun yoksa köle mi belli değil. o yüzden git önce ilişki nedir onu ögren ondan sonra gelirsin buraya saçmasapan taktik ögrenmeye. hadi naş. +1 oha fistana katıldım lan?!+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dunno paticiğe fotoğrafını koymadan topiklerine cevap vermeme eylemi başlatalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 LucifeL said: Mr_Hand said: Fistan said: sen, kötü günlerinde destek olacak iyi günlerinde mutlu edecek aynı zamanda da bir cift olarak karsılıklı olarak birbirinize destek olabileceginiz bir ilişki mi istiyorsun yoksa köle mi belli değil. o yüzden git önce ilişki nedir onu ögren ondan sonra gelirsin buraya saçmasapan taktik ögrenmeye. hadi naş. +1 oha fistana katıldım lan?!+1 +1 içimde kalmasın diye dediydim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar