Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nedir benim c'den cektigim (make sorunu sanirsam)

senko

Öne çıkan mesajlar

code blocks dogrudan openCV'nin argumanlarını alamadıgı için netbeans deneyeyim dedim, daha beter çıktı. Adamın istedigi yaptim 0'dan minGW kurdum için MSYS kurdum, make file'yi MSYS'nin make'i olarak tanıttım. Her haltı yaptım ama bu hatayı vermekte ısrarlı arkadaş.
niye böyle bir gerizekalılık örnegi gösteriyor bilen var mı?

dün zaten dedim en iyisi linaks kurayım gcc ile temiz temiz çalışırım, ubuntu10.10'un her yerinden bug fışkırıyor maşallah, önce etherneti tanıtamadım tanıttıktan sonra wirelessi tanıtana kadar imanım geveledi, tanıttıktan sonra web sitelerine bir giriyor bir girmiyor, 7saatimi harcadım sonra sinirlenip win7 kurdum. Şimdi de netbeans böyle salak bir sorun veriyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

msys1.0bin diye ekledim zaten path'e
netbeans sayfasında yazan adımları okudum eksık bişi yapmamiş gözüküyorum.
akşam bide netbeans forumlarına soracam bakalım, anlayan çıkar orda heralde.

ya bide windows için adam gibi bir c complieri yok mu? niye hep unixten port şeyler var? mingw cygwn gibi

microsoft geliştirememiş mi kendi için bi c complieri
Sosyal ağlarda paylaş

sorun ilginç bir şekilde çözüldü, tek yaptıgım msys'yi silip mingw'den bagımsiz bir şekilde yüklemek oldu, pathleri silip yeniden yazdım sonra da, şimdi güzel güzel çalışıyor :)

artık gcc'ye komut satırından da ulaşabiliyorum, argüman alımında sorun yaşarsam öyle kullanırım zaten. (linakstan da kurtuldum böylece)

Microsoft'un cl diye bir complier'i var. Daha önce duymamıştım ama onu da kullancam ara sıra, gcc'den daha iyidir belki.

bir de yeri gelmişken sorayım daha önce cygwin ile uğraşmış olan var mı, daha doğrusu cygwin ile posix threadlerinde programlama yapmış olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...