ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 5 dk'da bir bu çıkıyor. başına gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 bişeyler bulaşmış bilgisayarına, popup açmaya kalkıyo. bu da durduruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 nod32'nin loglarında gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Ben zararlı bir siteye denk gelirsem çıkarıyor o uyarıyı siteyi de açmıyor ama köşesine tıklayıp kapatıyorum olmadı zaten kendi kapanıyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 işte sorun orda. benim girmeye çalıştığım bir yer yok. periyodik olarak yapıyor bunu. Bi virüs var ve bi şekilde bir yerlere bişeyler göndermeye çalışıyor gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 nod 32 böyle mal bi program abicim işte. virüsün etkilerini yakalayabiliyo da virüsün kendisini göremeyebiliyo. malwarebytes.org adresinden malwarebytes free indir, update et sonra safe modda açıp full scan yaptır. biraz uzun sürebilir gerçi, ama en az uğraşıyla en yüksek çözme ihtimalin bu. çözer de hakkaten büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 evet abi, şansa bende malwarebytes'ı buldum. deep scan ediyorum şu anda. ama safe mode'ta yapmadım. olmadı bir de öyle yaparım. + Format atarım diye ofisten Win7 diski aldım. ama dvdrw yok unutmuşum. tek çarem şu an bu program sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 malwarebytes işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar