yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 :S demin 14gb'lık bir fotoğraf klasörü sildim diskten çünkü onun yerine düzenlenmiş klasörü yerleştirecektim. silerken "geri dönüştürülüyor.." tarzı bişey söyledi neyse sildi sonra ben de dedim heralde geri dönüşüm kutusuna atıyor silmek yerine, bilgisayarda da yer çok, sorun değil daha iyi dedim. sonra yeni klasörü koyayım derken baktım gene sığmıyor. Ben o klasörü hiç silmemişim gibi duruyo hafıza durumu ve o klasörden bir iz yok diskte. Gizli klasörleri açtım gene yok bişey. Bu nası iş anlamadım arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 CCleaner çek bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 İşletim sistemleri otomatik olarak yaratıyo onu, ya da dm azından Windows 7 öyle. O tarz dosyaları silmek için diski taktıktan sonra bilgisayarından disk özelliklerine girip diski temizle diyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 o yes demin diski temizleme'ye girecek oldum ama tırstım açmadım şimdi açınca gördüm ki silinecek dosyalar: geri dönüşüm kutusu (14.7gb) diyor. tamamdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 sistem klasör ve dosyalarını gösterme gibi bir seçenek var klasör seçeneklerinde, onu iptal edersen RECYCLE diye bir klasör çıkar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar