Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 1 tb lık wd hard disk im var dolu ancak sanırım bozuldu artık sürekli bu diski biçimlendirmeniz lazım diye çıkıyor usb yi taktığımda.İçinde ki bilgileri kurtarmam lazım ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 biçimlendirmeniz gerekmeyebilir. windows bu aygıtın sürücülerini düzgün okuyamadığı içinde olabiliyor. dos ortamından yada farklı bir işletim sisteminden ulaşmayı deneyin (cd den linux boot edip açmayı deneyin.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Zekisin.Yiyecek içecek finaline çalış sen.Şimdiden başla. Ubuntu ile denedim ubuntu görmedi bile biçimlendirme uyarısı falan gelmedi bile yani.Ne yapabilirim başka ? Hdd yi görüyor bilgisayar ancak içindekileri okuyamıyor sanırım.Belki içinde ki diski okuyan zımbırtılar bozulmuştur.Vatan a götürsem benim için özveri çaba gösterirler mi ya ? Bilgiler hakkaten çok önemli artık bir kere daha bozulmasın hdd im.3. kere müzik falan toparlamayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 benimde aynı durum, 1tblık hdd. Windows xp biçimlendir dedi, 7 biçimlendir dedi(ultimate) ama laptoptaki 7(home edition) görüyo, gayet dosyalara ulaşıp kopyalayabiliyosun falan. 7 home edition kurulu bi laptopta dene derim, neden hiçbi fikrim yok dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Bende zaten home premium var.Xp de denedim olmadı şimdi.Hakkaten yok mu şu programı dene ulaşırsın falan ? Hard disk i görüyor sadece biçimlendirilmemiş diyor.Tarama yapmaya çalıştım antivirüs le tarayamadı okuyamadı sanırım içini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 laptopta dene valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Zaten 7 home premium laptop ta kurulu.Onda da görmüyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 biçimlendirme yapmadan, herhangi bir data recovery programı ile içindekileri kurtarabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Peki önerini var mı ? Mümkünse çok karmaşık olmayan bir tanesi ? Bu söylediğin bugün aldığım en güzel haber diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Harici disk ise kullandığın 1.Öncelikle USB data kablonu değiştir. Saçma gelebilir ama bende de yapmıştı. 2.İçindekiler garantiden önemliyse disk kutusunu aç, çıkar ve direkt satadan bağla makinene. Dahili disk ise veya harici ama üstteki iki seçenek işe yaramadıysa data recovery programları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 disk management ı açıp orda hdd nin bilgilerini görüyor mu bak bi, boyutu vs. Görmüyorsa kablo, giriş, driver gibi bişey yüzünden saçmalıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Bakayım disk management nerde ? Usb kablo olayını denedim.Garantisi bitmiş olabilir emin değilim.Eğer bittiyse çıkarıp değiştirirsem ve yine olmazsa bu defa teknik servis e de gönderemem diyorum ama garantisi bitikse teknik servis ne yapabilir ki diye de düşünmüyor değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makbule Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 start a basıp ordaki kutucuğa yaz direk arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar