senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 hayırlı ugurlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 ya bu arada oyun ucuzluğu denmiş xbox içinde, ps3 oyunları ile aynı fiyatta satılıyor oyunlar gidip 4-5TL'ye korsan oyun alıyorsun orası ayrı, karşılaştırma da onu kullanmamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Slim Fat'ten daha iyi diye biliyorum. Hem işlemci mimarisi, hemde dizaynı avantajmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 daha gelişmiş bir sistem evet, doğal olarak o da :) Isınma sorunu vs. de yok sanırım slimlerde, fatlerde şikayet ediliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 tam tersi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 sonra çıkan daha iyidir işte slim sonra çıktı daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 oyunlarini internetten indirip dvd ye cekip oynamakda bambaskaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 şişman xbox 360 elit jasper kasa aldım 3-4 ay önce. verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak ediyor hatta üstüne para bile veririm isteseler. ısınma sorunu falanda hic yasamadım 3-4 saat oynasanız bile dışında en ufak bir ısınma olmuyor alette. alacaklar hiç tereddüt etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Ben&Jerry's said: oyunlarini internetten indirip dvd ye cekip oynamakda bambaskaymis xbox için mi bu? oynayabilmen için bi modifikasyon falan yapıyo musun? Yoksa indirdiğin oyunları direk çat diye konsolun hdd sine atıp oynama gibi bi şansın var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 korsani sevmiyoruz, desteklemiyoruz topicde zaten miadini doldurmus gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar