prozzak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Arkadaşlar Merhaba, Countryman siparişi verdim. Bundan ötürü mevcut cooper s imi satıyorum. r56 Patinajdan ilgilenen birileri olursa özel bir indirim yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 gayet temiz duruyo, kolay gelsin. countryman de cok sirin, ama hic bi jip vasfı oldugunu samıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 synthesizer said: gayet temiz duruyo, kolay gelsin. countryman de cok sirin, ama hic bi jip vasfı oldugunu samıyorum :P Teşekkürler. qashqai, tiguan vb crossoverlara jip demek komik. Mini nin bu segmente cevabı Countryman. Performans olarak tek kapı cooper s gibi gitmiyor elbette ama sundugu hacim ve kullanılabilirlik hoş. Tipi de dedigin gibi şirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Countryman fuara giderken belki merak ettiğim tek modeldi diyebilirim. Konsoldaki malzeme kalitesini beklentimin biraz altında buldum araba da biraz dar geldi ama yinede çok çok güzel gerçekten. Benim gönlüm hala Scirocco'dan yana sanırım. Cooper'da çok iyiymiş, iyi satışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 heryerde oldu rocco da. her ay kotası sonuna kadar dolu vaziyette, durmadan aynı miktarda piyasaya çıkış oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ne güzel 2. el piyasası da iyi olur i$te. Countryman hiç çekici gelmedi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hala karaborsa zaten, millet sipariş getirtip kullanmadan %5-10 fazlasına satmaya ugrasıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Vodan said: Countryman fuara giderken belki merak ettiğim tek modeldi diyebilirim. Konsoldaki malzeme kalitesini beklentimin biraz altında buldum araba da biraz dar geldi ama yinede çok çok güzel gerçekten. Benim gönlüm hala Scirocco'dan yana sanırım. Cooper'da çok iyiymiş, iyi satışlar :) Ilk bindigim zaman plastik kalitesi düşmüş dedim Satış temsilcisine. Cevap: Fiyatı da düştü ! Gel Scirocco' dan vazgeç benm cooper s i verelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 rengini begenmedim ben amz tertemiz görünüyor Umarım kısa zamanda satarsın Countrymani de güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Sirf meraktan soruyorum, plakalari niye kapatiyosunuz ilan verirken ? Kaza kontrolu falan yapmak icin ise yaramiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 misal ben sahte plaka basıcam, elimde cooper çalıntı araç var. yakalanma süremi max çıkarmak için benzer modeldeki bi plakayı kullanabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 alet çok temiz kmsine ve fiyatına göre. fiyatı da oldukça uygun bence. o fiyata bildiğim kadarıyla sıfır mini one satılıyor. elde para olsa direk alırdım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 prozzak said: Vodan said: Countryman fuara giderken belki merak ettiğim tek modeldi diyebilirim. Konsoldaki malzeme kalitesini beklentimin biraz altında buldum araba da biraz dar geldi ama yinede çok çok güzel gerçekten. Benim gönlüm hala Scirocco'dan yana sanırım. Cooper'da çok iyiymiş, iyi satışlar :) Ilk bindigim zaman plastik kalitesi düşmüş dedim Satış temsilcisine. Cevap: Fiyatı da düştü ! Gel Scirocco' dan vazgeç benm cooper s i verelim :) Senin Cooper çok güzelmiş, bence fiyatı da çok uygun. Diğer ilanlardakilerin içi bu kadar şık görünmüyor çünkü. Cooper hoşuma gidiyor ama mahalle baskısı var onu alamam :) Countryman'de 65'i geçiyor S ve ALL4 alınca ki donanım fiyatlarını da bilemiyorum. Ben DSG Sunroof Interlagos'lu Scirocco ile 60K altında kalayım diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 xenon şart yanlız roccoya. oto yukseklik ayarı, far yıkama, viraj aydınlatma falan. pişman olursun almazsan cidden. suroofu düş, xenona geç bence. veya interlagosu salla dicem ama interlagos da sıfır alırken çok makul fiyatla geliyo. cok sıkıntı valla rocco siparisi :) edit: interlagos, sunroof, dsg, xenon 33.350 euro + 750 lira. 1.89kurla 60tl tam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 of cok guzelmis cooperin. hasta oldum koltuklara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 synthesizer said: xenon şart yanlız roccoya. oto yukseklik ayarı, far yıkama, viraj aydınlatma falan. pişman olursun almazsan cidden. suroofu düş, xenona geç bence. veya interlagosu salla dicem ama interlagos da sıfır alırken çok makul fiyatla geliyo. cok sıkıntı valla rocco siparisi :) edit: interlagos, sunroof, dsg, xenon 33.350 euro + 750 lira. 1.89kurla 60tl tam :) O hesap tutmamış gibi geldi bana :) 63 ediyor malesef. Çok hoş görünüyor ama 2K TL Xenon'a veresim yok pek. Viraj içini gösterecek şekilde dönebiliyor mu kendisi? Prozzak'ın konuyu da trolledim ya pardon :P Mini çok güzel herkes alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 countyrmani alda yorum yap:) bende cok beğendim.arabamı satalıda 1 sene oldu.artık bişi almak istiyorum kantrimani beğendim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Vodan said: synthesizer said: xenon şart yanlız roccoya. oto yukseklik ayarı, far yıkama, viraj aydınlatma falan. pişman olursun almazsan cidden. suroofu düş, xenona geç bence. veya interlagosu salla dicem ama interlagos da sıfır alırken çok makul fiyatla geliyo. cok sıkıntı valla rocco siparisi :) edit: interlagos, sunroof, dsg, xenon 33.350 euro + 750 lira. 1.89kurla 60tl tam :) O hesap tutmamış gibi geldi bana :) 63 ediyor malesef. Çok hoş görünüyor ama 2K TL Xenon'a veresim yok pek. Viraj içini gösterecek şekilde dönebiliyor mu kendisi? Prozzak'ın konuyu da trolledim ya pardon :P Mini çok güzel herkes alsın.eh tabi biraz da indirim alırsın herhalde üstüne. 3 lirayı da duserek hesapladım :P herkese %2 veriyolar, zorlarsan %3 veriyolar indirim, tanıdık varsa bi %1 %2 daha cıkar evet xenonda viraj içi gösterme var, oto yukseklik ayarı, far yıkama felan herşey var. inan bana aracı aldıktan sonra xenonluları gorunce pisman olursun :) bu fiyatlara alınan araclarda olmazsa olmaz bence. zaten ısık kalitesi tartısılmaz. halojenler fasulye otesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 bir de şeyi sorucam, 2008 r56lar 170hp mi 175 hp olanlar mı? yeni 184lukler efsaneymis yanliz. sahibindendeki teknik veriler dogru ise; Model 2008 Mini Cooper S R56 Kasa Tipi Hatchback 3 Kapı Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 11,7 lt / 6,7 lt Motor Gücü (hp) 170 hp Şanzıman Manuel 6 Vites Önden Çekiş 0-100 Hızlanma (KM) 7,2 sn 2009 Mini Cooper 1.6 S Kasa Tipi Hatchback 3 Kapı Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 8,9 lt / 5,7 lt Motor Gücü (hp) 175 hp Şanzıman Manuel 6 Vites Önden Çekiş 0-100 Hızlanma (KM) 7,1 sn 2011 Mini Cooper S Kasa Tipi Hatchback 3 Kapı Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 8,2 lt / 5,2 lt Motor Gücü (hp) 184 hp Şanzıman Manuel 6 Vites Önden Çekiş 0-100 Hızlanma (KM) 7,0 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 synthesizer said: bir de şeyi sorucam, 2008 r56lar 170hp mi 175 hp olanlar mı? yeni 184lukler efsaneymis yanliz. sahibindendeki teknik veriler dogru ise; Model 2008 Mini Cooper S R56 Kasa Tipi Hatchback 3 Kapı Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 11,7 lt / 6,7 lt Motor Gücü (hp) 170 hp Şanzıman Manuel 6 Vites Önden Çekiş 0-100 Hızlanma (KM) 7,2 sn 2009 Mini Cooper 1.6 S Kasa Tipi Hatchback 3 Kapı Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 8,9 lt / 5,7 lt Motor Gücü (hp) 175 hp Şanzıman Manuel 6 Vites Önden Çekiş 0-100 Hızlanma (KM) 7,1 sn 2011 Mini Cooper S Kasa Tipi Hatchback 3 Kapı Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 8,2 lt / 5,2 lt Motor Gücü (hp) 184 hp Şanzıman Manuel 6 Vites Önden Çekiş 0-100 Hızlanma (KM) 7,0 sn R56' lar 172 BHP. 0-100 7.1 sn Tüketimler: 10.8 / 8 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 en üstteki yani? tüketimi baya yüksekmiş ya ileriki motorlarına göre. beygir dert degil 3-5 oynuyo da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 2007 sonrasinda cikan hepsi r56 kasa deil mi zaten? yalniz motoru bu kadar verimli hale getirmeleri buyuk ba$ari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Esh said: 2007 sonrasinda cikan hepsi r56 kasa deil mi zaten? yalniz motoru bu kadar verimli hale getirmeleri buyuk ba$ari. 2007-2010 arası R56. Şuandaki R57 kasa kodu ile satılmakta ( Yanılmıyorsam ) Şuandaki cooper s motorları daha da verimli. 184 BHP ve ortalama tüketim 10 Lt / 100KM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MC_S Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 şuanki mini motoru tamamen pejo 207 rc motoruyla aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar