fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 adam gitmiş parasını kazanmış gelmiş. hala da seviliyor. esprilerin hemen hemen hepsi cmylmzden zaten. zannediyorum av mevsimi için bi publicity çalışması olarak düşünülmüş. başarılı da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 kisiselden cok konular, olaylar hakkinda sorular ve onlara cem yilmaz yorumu felan bekliyordum. adamlar tutmus "abi topuklu mu giyorsun, ozel hayat nasil manita felan" sorulari soruyorlar. keske soyle 2012 gibi geyik mevzular daha fazla olsaydi. ama genede baya guldurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 geçen egzozdan yandık yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Ben en cok vize geyigine oldum ya, bu kadar isabetli tespitler olamaz aslkdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar