Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Unstoppable / Durdurulamaz (2010)

goldbären

Öne çıkan mesajlar

Esnaf said:

çok kötü bir film ya geçen 2 saatime acıdım pelham 123 kadar olmasada kötü bir filmdi.

son

birde sonu o kadar kötü ki.madem trene atlayabiliyordunuz neden en başında yapmadınız demeden edemiyor insan.bildiğin treni durdurmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.treni karizmatik bir şekilde durdursalardı belki iyi bir film olabilirdi ama sonu baya kötü

en bastaki uğraşlar o virajı alabilsin diyeydi tamamen. o virajı aldırdıktan sora durdurmaya kasıolar. ztn o virajdan once tren yoluna paralel bi yol olmadığı için arabadan trene atlayamamışlardır.

Sosyal ağlarda paylaş

gittim bugün

güzeldi, ama sadece güzeldi sadfsad

tony scott'ın emeklilik zamanı gelmiş, artık bunu rahatlıkla anlayabiliyoruz. Son dönemlerde çektiği filmlerin elle tutulur bir yani yok, Man on Fire ile Tony Scott çok büyük bir düşüşe geçti. Deja Vu'yu da aslında pek içim gitmese de parlak bir Tony Scott filmi olarak görebilirim,

Onun dışında;

Film falan işte

Şehir içi sahnelerinde falan tren aslında hep çok çok yavaş gidiyordu ve bunu seyirci olarak biz fark edebiliyorduk. Hani sözde tren 100+ km hızla gidiyor ama misal örnek vermek gerekirsek Denzel reyiz'in en arka vagondaki bağlantı noktasını fark ettiği sahne ve ardından sahne de ben 113 kiloluk halimle depar atsam trene yetişirdim öyle diyeyim.

Filmde bu tip çok hata vardı, misal vagonların parçalandığı sahne de herşeyin maket olduğu çok çok belliydi. Sokim vagon parçalanıyor süngerler, koliler dağılıyor sağa sola, onu geçtim şu Fox haberleri giriyor arada, o ne kadar kötü animasyonlar, ne kadar kötü bir haber sunumu ...

Hani karakterlerde çok havadaydı, karakterler "geçiyorduk, film var dediler geldik" havasında seçilmiş ve sette yazılmış gibiydi.

Yine de izlenebilir, zaman geçirilebilir bir film bence. Kafadar arkadaşlarla giderseniz harika eğleniyorsunuz, belki o yüzden sevdim ben :D baştan sona dalga geçtik, güle güle bitirdik filmi hehe,

Sana puanım 6/10 kanka
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...