Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 g9 ile cam icemat mouse pad kullanıyordum ellerim terlediginde cam pad sorun yaratıyordu.azcıkta kir tytuyordu.beyaz olunca bide pek hoşlanmamaya başladım bu ikiliden.şimdi mamba ile kullanabilecegim guzel bir mouse pad önerisi istiyorum sizlerden.biraz arastirdim goliatus fragged mı ne var sphex mi ne var, fragged ın L boyu da cok büyük geldi.bilemedim. haydi gamerlar bi tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 mantis speed kullaniyorum ben 1.5 senedir baya baya genis. camasir makinesinde falan yikanabiliyo. razer mouselar icin ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 nerden aldın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 http://www.shop4gamers.com/main/products.asp?sub_cat_ID=50&cat_ID=18 qck'lardan kalınlık ve boyuta göre seç, iron lady şık dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 en iyisi bu mu diyosun? razerlardan iyi midir birde kalınlık? neyi etkiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 turnuvalardan kazanan bi arkadas var o sattiydi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Beşiktaş adeks'te satılıyor raz0r mousepadler, kasada var böyle sıralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bakıyım yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 valla kumaş pad için bi dkt bi de qck derim, ben de turnuva kazandım sdf. dkt artık üretilmiyor onu bulamazsın zaten. kalınlık işte bilek havada kalıyor az, onu denemek lazım. bence sen düz qck al, mini çok ufak, + çok büyük, heavy de baya kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kalın iyi olmuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ip ince olmalı, zar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 razer destructordan sonra kuma$a donemem sanirim. sert pad baya iyiymi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 a4techin X7si var gayet güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 teflon olsun da markasi yumatu olsun farketmez teflon > all 5 senedir steelseries ilk teflon padi kullaniyorum, erime bile olmadi :) Avaturk puanlariyla almistim hhehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 razer goliathus fragged alpha control medium aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 qck aldım, lakin acı bi tadi var bunun. ne alaka demeyin işte, elin sürütyo sonra bişi yiyosun tadi geliyo. bu yıkanırmı? tadı gecermi edemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 oha yahu, ehueh. 1 liralik mouse kullandim hep, o kadar farkediyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 benhiç mouse pad kullanadım ilk kez kullnıcam cok heycanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 10-20% etkiler herhalde.. en fazla hardcore fps veya oynamıyosan 1 liradan pahalı mouse'a ihtiyacın yok toplu mouse'la bile oynarsın yeter ki eline otursun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu yıkama meselsi ve acı tat durumuna cevap vermı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bi kumar oyna ve yika bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 qck yıkanır bir şey olmaz, zaten en geç 1 yıl sonra illaki yıkaman gerekecek pislikten, acı tadı bilmiyorum valla ben bi normal bi de mini eskittim 6-7 yıldır, ele bulaşan bi tad mad yoktu ama belki daha dandik bir çin fabrikasına yaptırmaya başlamışlardır yeni olan min. 3 yıllık benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 yıkadım bile ama tad gecmedi.. üzüntü icindeyim. bastım daterjanı bekliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 bu arada teflon padler mouse'un ayaklarını çok feci yer eğer, özellikle logitech'lerin ufak ayakları 1-2 ayda sıfırlanıyordu ben func kullanırkene, o yüzden kumaş yine en iyisi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Gökçen house vakası gib iadamsın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar