Rerore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 http://img541.imageshack.us/img541/818/sadir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ayrıca emma watson güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 emma her haliyle gider. biyiklarini kiviririm onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hepiniz iğrençsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 emma watson gibi kızım olsa adını erhan koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Kadın zevki bu kadar yerlerde bir topluluk daha yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hile yapmak zorunda kaldım.lütfen kendinize gelin arkadaşlar.emma watson nedir.ünlü olması güzel olması anlamına gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 lan nesi güzel bu heripıtırdaki kızın? kafayı yediniz iyice kadınsızlıktan. tüylü olduğu için değil tipsiz olduğu için çirkin kız. tüyle bıyık sahibi olmak arasında biraz fark var. çünkü istisnasız olarak bütün kadınlarda tüy var. megan foxta da, karolina kurkovada da, adriana limada da... sadece onların profesyonel kuaförleri var. hatunların etek traşını bile kuaförleri yapıyormuş yahu. neyse ehem konudan sapmayalım. yani eğer o ufak tüyleri bıyık olarak algılıyorsanız imkanı yok güzel kız bulmanızın. şimdi kendi kız arkadaşımı ele alıyorum mesela. sarışın ela gözlü gayet güzel bi kız. yakından bakınca tüy yok mu var. ama net görünüyor mu? hayır. elimi sürünce geliyor mu? hayır. öpünce hissediyo muyum? hayır. eee dikkatli bakmasam orda olduğunu anlamıcağım şeyi niye kafama takiim ya. yani söyleteceksiniz şimdi... buldunuz bıyıksızını arıyosunuz tövbe tövbeeeee=)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Red said: hile yapmak zorunda kaldım.lütfen kendinize gelin arkadaşlar.emma watson nedir.ünlü olması güzel olması anlamına gelmez :) kadın çok güzel bişey demiyorum ama doğallık yok ki heryeri estetik karının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sizde abarttınız . çirkin mirkin değil .mülayim kendi halinde güzel denilebilecek bu sene final dershanesi birincisi olma potansiyeli taşıyan bi tip işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sarışın bikere ya. gg direk. sarışın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 kumral olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 sarı diil bu ya? bitane çıplak resmi var ben bitek onu gördüm orda sarışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Lyvanna_Dolores said: sizde abarttınız . çirkin mirkin değil .mülayim kendi halinde güzel denilebilecek bu sene final dershanesi birincisi olma potansiyeli taşıyan bi tip işte yok lan benim kıstasıma göre gayet çirkin. final dersanesi birincisi olma potansiyeli taşıyanlara nasıl güzel denebiliyor o da ayrı bi konu tabi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar