Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Selam arkadaslar, Windows 7'de 'stereo mixer' ayarini bulamadim. Her seyi denememe ragmen cikartamiyorum. Ses ayarlarindan sag tiklayip etkin olmayan ve bagli olmayan aygitlari etkinlestirmeyi de denedim. Stereo mixer'i etkinlestirip flatcast yayin ya da ne bileyim sohbet programlariyla muzik dinletmek istiyorum. XP'de cok basit bir ayari vardi. Bilen, bulan, yardim edebilecek insanlara yardimlari icin tesekkurler. Bu arada ses kartim; Cirrus Logic CS4206. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 şimdi kulaklık takıp çıkacak menuden deniyosun ayarları bulamadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 ses kartının sürücüsünü yüklemen gerek. windowsun kendi sürücüsüyle çıkmıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi ne alakası var. ben özel sürücü bile yüklemedim her hedesini kullanıyorum kartın. mesela şu an müzik setinde bağlamıştım müzik dinliyorum. ekran hopörlerlerinden de oyunun sesini duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 abi ne alakası var deme bende böyle. supreme fxII onboard kart var, soundmax ses sürücüsünü yüklemediğim sürece ses ayarlarından stereo mix'i göremiyorum. sürücüyü yükleyince geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 windows 7 nin kendi güncellemelerinde ses kartı update leri var isteğe bağlı güncelleştirmelere bak istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Her ses kartına göre değişir bu olay. Ben laptop kullanıyorum ve özel bir versiyon driver yüklemedikçe çıkmıyor stereo mix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Karag8z said: abi ne alakası var. ben özel sürücü bile yüklemedim her hedesini kullanıyorum kartın. mesela şu an müzik setinde bağlamıştım müzik dinliyorum. ekran hopörlerlerinden de oyunun sesini duyuyorum. Yes, cok alakasi var. Ses kartinin destegine göre. O/B deyip gecmeyin, driver'ina göre farkli adlandirilmis veyahut hic cikmayani olabiliyo. Windows ile alakali degil sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar