Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Halihazırda bugün Adobe Creative Suite 5 Master Collection yükledim (3DvD 12.9 Gb) ancak Photoshop'u çalıştırdığımda karşıma Alice'in Beyaz Tavşanı belirdi ve biraz araştırma yapınca bunun aslında Pre-Relase olduğunu öğrendim. - Şimdi ben 512kbps internet hızı ile boşunamı acı çektim? - Bunu Final Release'a getirme şansım varmı? - Bu Pre-Release sadece Photoshop için mi? - Hiç şansım yoksa Final Relase kaç Gb boyutunda... (Aynı hataya tekrar düşmemek için...) Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 korsan olaylarini paticikte tartismiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bir yanlis anlasilma olmus, trial versiyonmus bahsi gecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 trial indireceksen adobe'un kendi sitesinden indireceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Evet.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Adobe'un sitesinden indirdiysen su andaki son surum odur iste. Degilse adobe'un sitesinden guncel halini indirebilirsin tekrardan. Hani seni engelleyen bir sey de yok neyine takildin ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Hayır arkadaşlar ben satın almadım. Trial kullanıyorum. Sorunum Pre-Release'in eksiklerini bilmemek... Adobe şöyle birşey yapıyor, eğer trial kullanıyorsanız ve satın alırsanız final sürümüne getirebiliyorsunuz (update ederek). Final sürümü olan varsa bana bu konu hakkında bilgi verebilirmi, boyut, ek özellikler vb... Pre-Release kullananlar photoshop açtıklarında white rabbit ile karşılaşıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ben iş yerinde kullanıyorum orjinali updateli falan ama bende de açılışta white rabbit çıkıyor :) sen boşuna telaş yapmışsın korkma devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar