EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Burda internet biraz yavaş, 70mb dosyayı indirmek bile işkence olabiliyor. Ki 3 kere denedim 3ünde de yarım indirdi zip dosyası açılmıyor. En son 35mb sini indirdim, başka bi download managerla resume yapabilirmiyim buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bence yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 flashgetle denedim olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 nereden indiriyorsun? birde serverinde desteklemesi lazım diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 yarım indirdiğin şeyi flashget'le devam edemezsin, baştan flashget'le indireceksin. ayrıca ne sitesi ki o? rapidshare ise jdownloader dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 şöyle diyeyim. devam edebilirsin. ancak karşı taraffın resume özelliği varsa. yoksa ne kullanırsan kullan devam etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar