Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ahaha ulan şaka gibi bir insanmış. gerçekten böyle yeni canlı türleri keşfettikçe şaşırıyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 aquila said: zaten ziyanmis adam, intihari bile becerememis, otursun ona aglasin. bu eleman için özel olarak yapılmış http://www.muppetonlinegamers.co.uk/blog/wp-content/uploads/you_fail_at_failing.jpg
Osso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 said: sen meyve yerken babam bizim yüzümüzü göremiyor. günde 5 saat uyumuyor bile. çalışmanın, emeğin ne olduğunu gören bizler de "emeğin asıl sahibi olduğunu" iddia eden rantçı sendikal faaliyetlere inat yılmadan çalışıyoruz. senin çocuğun lisede bıçakla adam kovalarken ben derslerimi günü gününe takip ediyorum. senin çocuğun okuldan kaytarmayı marifet sanıp kıraathane köşelerinde sürterken ben okuldan kalan zamanımı özel öğretmenimden aldığım derse ayırıyorum. yine senin çocuğun babamın tırnağıyla kazıyarak sahip olduğu bu servetin olağan sonuçlarından şikayet ederken ben bıkmadan, usanmadan çocuğum için çabalıyorum. bu yüzden daha çok kafa patlatma. topluma nefret ve öfkeden başka bir şey kazandırmıyorsun. ben ve benim gibilerin rahatını bozuyorsun. unutma, benim gibilerin rahatı senin aç karnını doyuruyor. doğru demiş burada.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 tabi canım bi sürü parası olan insanlardan başka kimse çalışmıyor. bu çocuk da eminim bütün parasını tırnağı ile kazıyarak kazanır falan. bi sendikaya üye herkes tembel, eşit sağlık hizmeti isteyen herkes rantçı zenginlerden nefret ediyor falan. babası zengin olmayan kimse ders çalışmıyo, hele babası sendikada olan bir insanın iyi bir üniversiteye girmesi mümkün değil çünkü onlar hep kıraathanede kırıtıyor. düpedüz saçmalamış, başkalarına karşı duyduğu anlamsız nefreti sanki o insanlar kendisine karşı duyuyormuş gibi bir psikolojiye girerek kendini üst konuma getirmeye çalışmış başarısızca sadece.
di Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 said: inci dedeoglu 13/11/2010 - 15:30 Meth'i uzun süredir tanıyorum. huhuk öğrencisi. hollanda'da nobrain üniversitesinin sınavını kazandı ama ailesinin maddi gücü yetersiz olduğundan gidemedi. Dedesi hollandada yaşıyor bildiğim kadarıyla ama oda yardımcı olmamış :( işallah atlamaz Ahah. Cok iyi be.
Osso Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ardeth said: tabi canım bi sürü parası olan insanlardan başka kimse çalışmıyor. bu çocuk da eminim bütün parasını tırnağı ile kazıyarak kazanır falan. bi sendikaya üye herkes tembel, eşit sağlık hizmeti isteyen herkes rantçı zenginlerden nefret ediyor falan. babası zengin olmayan kimse ders çalışmıyo, hele babası sendikada olan bir insanın iyi bir üniversiteye girmesi mümkün değil çünkü onlar hep kıraathanede kırıtıyor. düpedüz saçmalamış, başkalarına karşı duyduğu anlamsız nefreti sanki o insanlar kendisine karşı duyuyormuş gibi bir psikolojiye girerek kendini üst konuma getirmeye çalışmış başarısızca sadece. çok doğru demiş burada da.
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 abi o post gerçek mi anlamadım ben. başları iğneleyeci bir sallama hikaye gibi başladı sonunda yüzde yüz gerçek bir olaymış gibi bitti. hiçbir şey anlamadım. gerçekse de diyecek birşey yok.
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Ne iğrenç adammış. Evladım olsa sevmem lan.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Osso said: çok doğru demiş burada da. eyvall
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Adamın attığı mesajı gören gebersin itoğlu it diyor.. Ordaki ironiyi anlayamamış olmanız gerçekten çok tuhaf.. diğer yandan güzel bir intihar mektubu olmuş ben kesin atlamıştır diye düşünmüştüm ama onuda yapmamış.. Eğer gerçekten bir iyileşme belirtisi gösterirse umarım iyi olur yoksa birdahaki denemelerinde başarılar diliyorum birde arkadaşa söyleyin sizin tanrınıza inanmıyorum çok klişe.
fede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 güzel intihar mektubu olmamış. ilkokulda bunalım geçiren birinin intihar mektubuna benziyor. tam bir gerizekalı atansiyon hor adm
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 gellidus said: Adamın attığı mesajı gören gebersin itoğlu it diyor.. Ordaki ironiyi anlayamamış olmanız gerçekten çok tuhaf.. valla ben emin olamadım sonu başı başka. emin olamadım değil de bu ne lan dedim yukardaki postumda da dediğim gibi. ayrıca bir ironi yaptığında okuyan insanların yüzde 40'ı ciddi sanıyor diğer yüzde 40'i emin olamıyor yüzde 20'si de "hmm ironi, mükemmel bir iğneleme" diyorsa bence o ironi olmamıştır. ironi dediğin okunur, okuyanların yüzde 95'i "hmm ne kadar da usta bir dille giydirmiş üstü kapalı bir biçimde" der yüzde 5'de işte aptal falandır hiç anlamaz. çoğunluk anlamıyor yada yanlış anlıyorsa bu yazarın çok üstün bir yöntemle giydirdiği değil bir boku beceremediği anlamına gelir bence.
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bence ilgi görme çabası . Haklı olduğunu düşündüğü sebeplerine kendi bile 100% inanamamış ki atlıyamadı. Ayrıca boğaz köprüsü intiharın şov olduğunun kanıtıdır bence, at ilacı sessiz sedasız acısız git gitmek istiyorsan. Tanıdığım bir insan değil, yaşaması veya yaşamaması beni zaten ilgilendirmiyor , umrumda da değil ama ne olursa olsun milyonda bir ihtimalleri başararak geldiğin bu dünyaya ve yaşama saygın olsun ve sonuna kadar yaşa ( Tabi gönül ister ki bu şansı maksimumda yaşa,sağlıklı kal , içki sigara alma vs - bunlar irade isteyen şeyler , ben de dahil çoğu insan yapamaz ama intihat çok keskin bir olay buna nazaran ) Arkadaşın hayat şartlarını bilmiyorum ama 7 milyarlık insan nüfusu içinde en kötüsü olduğunu düşünmüyorum.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 spo Redo said: hiç öyle üzülüp üstüne bir ton muhabbet yapılcak adam değilmiş lan, adamın önceden yazdığı bir entry; baba parasıyla alınan araba fakir fukaranın tek derdi, tek tasasıdır. 18 yaşıma bastığım zaman doğum günü pastamdan çıkan porsche boxster cabriolet'imin anahtarını hatırlıyorum. dönemin eğitim bakanı da davetliydi o gün. "bizi de gezdirirsin artık hehe" diye espri yapmıştı hatta. ilk kazamı yaptığım arabaydı bu. üst geçit yerine otoyolun ortasından karşıya geçmeye çalışan fakir bir kadının 250 beygirlik canavarımın fren sesiyle birlikte irkilerek çocuğunu kucağına aldığını hatırlıyorum. bir de "ehliyeti aldığı gün kaza yapan genç serbest bırakıldı" başlığını. fakir kadının eşinin babamın avukatına yakardığı an geliyor gözümün önüne. oturdukları evin kira olduğunu, kendisinin de bir lokantada aşçılık yaptığını, mahkeme tarafından kusuru sabit görülen eşinin araçta meydana getirdiği hasarı karşılamaya güçlerinin yetmeyeceğini, hiç olmazsa zararın bir bölümünü taksitle ödeyebileceğini, bunun için çalıştığı işyerinin sahibinden borç alabileceğini dahi söylediğini hatırlıyorum. çevremdeki işçi çocuklarının babamın siyasi durumunu ima ederek benimle konuşmadığı günleri de hiç unutmadım. halbuki açlıktan ağızları kokarken 2700'cclik aygırımın koltuğuna oturmak için kavga ettikleri oluyordu. zaman zaman kaybeden tarafı da oturtuyordum koltuğuma. halen görüşüyorum bunlarla. vergi dairesinde üç kuruşluk maaşla çalışıp banliyöye binen, çocuğunu özel okullara göndermekten aciz bu insan atıklarıyla görüşüyorum. eski günlerden konuşuyoruz bazen. hala öfkeliler, hiç bitmeyecek bu öfke, nesilden nesile aktarılacak. düşünüyorum da fakir insanlar kendilerinin bile olmayan bir şey hakkında çok kafa patlatıyor. daha ileri gidip mülkiyetin hırsızlık olduğuna inananlara bile rastladım. benim babam onlarca işçisiyle gecesini gündüzüne katarak yılmadan çalıştı. bunu karşılığında da bana uygun gördüğü aracı aldı. işinden kaytardığı için geciken projenin tazminatını yine babam ödedi. bu insanlar babamın bana aldığı bu aracı referans göstererek kendi aymazlıklarını görmezden geldiler. senelerce sigorta primleri yatan, maaşları günü gününe ödenen, ezkaza teknik sebeplerden maaşı bir gün geciktiği zaman soluğu genel müdürün kapısında alan bu fukara yığını, yeri geldiği zaman açlığın bünyelerinde oluşturduğu halsizlik haline bakmaksızın masaya yumruğu vurmayı bildi. pazardan aldığı mevyeleri bir güzel mideye indirirken çocuğuna da benden bahsetti. "patronun oğlunda porşe varmış hanım." "ben bodruma iniyorum, odun bitti, soba sönmek üzere." - baba porşeler kaç basar? + ne edecen lan eşşoleşşek? büyüyünce alırsın o zaman öğrenirsin. afedersin ama bok alır. sen meyve yerken babam bizim yüzümüzü göremiyor. günde 5 saat uyumuyor bile. çalışmanın, emeğin ne olduğunu gören bizler de "emeğin asıl sahibi olduğunu" iddia eden rantçı sendikal faaliyetlere inat yılmadan çalışıyoruz. senin çocuğun lisede bıçakla adam kovalarken ben derslerimi günü gününe takip ediyorum. senin çocuğun okuldan kaytarmayı marifet sanıp kıraathane köşelerinde sürterken ben okuldan kalan zamanımı özel öğretmenimden aldığım derse ayırıyorum. yine senin çocuğun babamın tırnağıyla kazıyarak sahip olduğu bu servetin olağan sonuçlarından şikayet ederken ben bıkmadan, usanmadan çocuğum için çabalıyorum. bu yüzden daha çok kafa patlatma. topluma nefret ve öfkeden başka bir şey kazandırmıyorsun. ben ve benim gibilerin rahatını bozuyorsun. unutma, benim gibilerin rahatı senin aç karnını doyuruyor. haha bu nasıl mantıktır lan :D ben 8 ay 9 ay gemide çalışıyorum. değil 5 saat uyumayı 4 gün 5 gün uykusuz gezdiğimi biliyorum. muhtemelen bu gerizekalı ve babası boğazda balık yerken, ben eşşek gibi kimyasal soluyorum. ammavelakin, değil çocuğuma kendime bile porche boxer filan alamıyorum. harbiden yeni bir canlı türüymüş bu. intihar etmeyi bile beceremeyen insan artığı
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 fede said: tam bir gerizekalı atansiyon hor adm bu özetliyor elemanı direk. başka söze gerenk yok.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 he bir de sayesinde dün köprüden 53252532 saatte geçtim. kendisine ve ailesine en içten iyi dileklerimi sundum bol bol
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 aynen ya ben kurtarmış aravaya bindiriyorlardı feci kuruk vardı bende trafiği kitleyene bayağı yağdırmıştım demekki oymuş...
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 ahhahahaha entryi yeni okudum. cocuk bildigin fail ustune failmis ya. hay senin mantik yollarina giden damarlarini be.
balon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 İntihar şöyle güzel olur. Dayanılmaz hal alır artık karmaşıklıkların, dışarı çıkarsın çözüm hissetmiyorsundur, etrafındaki insanlar ve hayatın pek anlamı kalmamıştır, müziğini dinliyorsundur o bi taraftan alıp götürüyordur, bab-ı esrar- yansımalar mesela. Bu halde 3 tane seçenek önünde olur. 1- Dışarı çık müzik dinle, biraz tur at sessizce. 2-Uyumaya çalış, düşüncelerinle oyalan, uykun gelince uyu. 3- Hiç biri de o noktada kar etmiyorsa ne yaparsın onu da bilmiyorum.
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 hemen herkes pasif intihar modunda değil mi bi saatten sonra? bu kadar ekşına ne gerek var. iyi sükse yapmış ama ileride anlatıcak bir anısı olmuş. duygusala veren birini de yakalarsa depresyondan çıkar :)
balon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Bence mesela bi ara bir masa ayarlamalıyız Arkasokak hatta hehe
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 adam daha once de birkac kez kopruye cıkıp intihar girisiminde bulunmus. digerlerinde de atlamamıs tabi. hatta eksi'de bi entrysi var intihar baslıgına girmis. bagımlılık yapıyor bu, yine bogaz yolları gorundu gibisinden. eksideki gerizekalılar da attention whore diyenlere giydiriyolar. tam kız tribi var hepsinde. ne bok yemeye yazar oldum bilmiyorum da boyle olaylarda cok egleniyorum. bi anda zamanın otesine gonderiyolar entrylerimi :)
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 depresif çocuk tiyatrosuyla sözlğkten kız kaldırmak, paha biçilemez.
Öne çıkan mesajlar