Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N900 icin Bluetooth


DareJedi

Öne çıkan mesajlar

Son zamanlarda yogun tempolu calisma ortaminda birde telefon gorusmeleri eklenince bas ve kol agrisi kacinilmaz oluyor. Bu iyidir diyebileceginiz bir bluetooth kulaklik varmi? 150TL ye kadar cok rahat cikarim faydasi olcaksa ustunede cikarim ama suan butce o. Muzik dinletsin fln gibi derdim yok sesim net temiz gitsin normal yada kisik ses tonunda gurultu engellesin karsidakinide iyi duyabileyim yeter. Jawbone diye bir marka var ama turkiyede ankarada bulamadim suana kadar. Onerilerinizi dort gozle gun icerisinde takip ediyor olucam...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
@Nomak
Sarjin yeter derken N900 icinmi diyorsun? Surekli sirkette oldugum icin sarj sorunu olmaz kanimca.

@kath
Kablolu kulakliklarda mikrofonlar o kadar kaliteli olmuyor ya karsi taraf efendim, orada cok gurultu var deyip duruyor. Birde saglik acisindan demissin bluetooth kulakliklarin ne zarari varki cep telefonundaki sardan daha dusuktur kanimca. Birde kablolu mikrofonlar ile telefonu surekli biyerinde tasimak zorundasin acik alanda bluetooth 5-10mt arasi ozgurluk sunuyor ki saglik acisindan vucuttan 1mt uzakta tutmak iyi kanimca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende SonyEricsson un çook eski bi modeli var BT kulaklık olarak, çok çok memnunum hatta laptopa da bağladım, skype görüşmelerini onunla yapıyorum. Bayaa iş görüyo. TR fiyatı en son 30-40 lira falandı. Hatta bi telefon yanında veriliyodu yani o derece. Ama yok illa fantezi diyorsan Jabra'ya bakmanı şiddetle öneriyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...