DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 dasaaa said: Xenocide said: dasaaa said: Seele said: aga sonra polise gittin mi? gitmediyse neden? eylem yok, olay yok, darp yok, bişi yok. polise siz hiç gittiniz mi hayatınızda huh? adam bunla ilgilenmez bile. ben gasp edildim bir kere, polise gittim "nası oldu dedi" bıçak çekti" dedim. hırsızlık o yaz abi dedi adam. dedim nası hırsızlık, ne oluyo yani, adi suç 2-3 gün yatar çıkar dedi. gasp demeye üşeniyor adamlar illa biyerimize sokturucaz bıçağı. öle kızın araba ışıklarda durunca camı indirip çantayı alıyorlar.. yorum "yan koltuğa koymayın sizde!" kuzen yolda cüzdan buluyor, karakola götürüyor yorum "sen bunun içinden kesin almışsındır ya. çök bi şöle... "alsam bile ispatlayamazsınız zıhehehe diye pis bakışlar atsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 "roket adam" said: xunn said: Abi adam kaçıp bide gururlanmış. Kapıyı hızla açıp tökezleticektin sonra hepsini Naruto gibi dövücektin. Püü. you got a criminal record and it wasn't awesome. AHAHAHAHAHHA @ olitere: abi bence sen hakikaten delikanlıysan bu lafların altında kalma hepimizi döv. ama delikanlıysan. değil misin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 İyi yapmışın burada ki dalgacılara pek bakma genelde eller kremli bol movie izleyen gençlerden oluşur çok ettik yazarlar sana ama yüzüne bakarsın tek çemtik yoktur. Dursaydın başın çok belaya girecekti.E5 deki köprüden taş sarkıtmaktan tut.Maltepe başıbüyükteki yaralı var hastahaneye bırak numarası gibi şeyler bunlar. Bir dahakinede koltuk altına ciddi bir kesici alet koy en azından göz korkutsun.Kullanmacağın birşey koyma sadece güvenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar