Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Bilgisi olan? *Suda akmayacak tarz bir boya ve boyama stilleri arıyorum. Mümkünse yeşil,siyah,kahverengi yani kamuflaj renkleri olacak. Nerde bulunur?Nasıl temin edilir? Koyu kıvamda ve Akmayacak tarzda olması lazım ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Nasıl çıkıyor peki onlar? Çıkarmaz zor değilse ben de alayım. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ne gerek var abi gidin askerlik subenize bana rahat batiyo deyin, hemen alsinlar gotursunler istemediginiz kadar yuz boyarsiniz[hline]www.mizzah.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Kadıköy Çarşısında varama sen Konyadaydın dimi? Fedaykin i bul Derebucak ta mı nerdeydi :P[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 mumi napıcan kamuflajı? nereye operasyon yapıcan? :D[hline]WoW - Swg - Ao Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 eheh Konyadayım Volf i :) Ama Fedaykin artık 150 km ötede :D Eheh Operasyon var yaaa Norak sorma ;) Kampta millete eşşek şakası yapıcaz.. ama boyaları halen bulamadım :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 up! halen evde yapılabilecek tarz bir boya bulamadım :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 up! :( hiç bir yerde yok ya..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 valla kamuflaj olayını bilmemde ayakkabı boyasıyla boyamayı ve boyanmayı iyi biliyorum her gece koğuşta olay var ya bi sabah boyanmadan uyanabilirsem şükrediyorum valla :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ahaha :) Gelsin Teskeren kolaydan ;) Ayakkabı boyasınıda deniycem..ama içinde toksit madde olmaması lazım :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 toksit diildi o sanırım:)toksin gibi hatırlıom çok fark vardi galba aralarında Suda çıkmaması için yağ bazlı olması lazım:) onuda çıkarmak için sabun lazım en güzeli yaprakları ezerek kendine boya yap Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.