Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Bilgisi olan? *Suda akmayacak tarz bir boya ve boyama stilleri arıyorum. Mümkünse yeşil,siyah,kahverengi yani kamuflaj renkleri olacak. Nerde bulunur?Nasıl temin edilir? Koyu kıvamda ve Akmayacak tarzda olması lazım ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Nasıl çıkıyor peki onlar? Çıkarmaz zor değilse ben de alayım.
unity100 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 ne gerek var abi gidin askerlik subenize bana rahat batiyo deyin, hemen alsinlar gotursunler istemediginiz kadar yuz boyarsiniz[hline]www.mizzah.com
Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Kadıköy Çarşısında varama sen Konyadaydın dimi? Fedaykin i bul Derebucak ta mı nerdeydi :P[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 mumi napıcan kamuflajı? nereye operasyon yapıcan? :D[hline]WoW - Swg - Ao
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 eheh Konyadayım Volf i :) Ama Fedaykin artık 150 km ötede :D Eheh Operasyon var yaaa Norak sorma ;) Kampta millete eşşek şakası yapıcaz.. ama boyaları halen bulamadım :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 up! halen evde yapılabilecek tarz bir boya bulamadım :([hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 up! :( hiç bir yerde yok ya..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
yevaud Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 valla kamuflaj olayını bilmemde ayakkabı boyasıyla boyamayı ve boyanmayı iyi biliyorum her gece koğuşta olay var ya bi sabah boyanmadan uyanabilirsem şükrediyorum valla :)
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 ahaha :) Gelsin Teskeren kolaydan ;) Ayakkabı boyasınıda deniycem..ama içinde toksit madde olmaması lazım :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse!
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 toksit diildi o sanırım:)toksin gibi hatırlıom çok fark vardi galba aralarında Suda çıkmaması için yağ bazlı olması lazım:) onuda çıkarmak için sabun lazım en güzeli yaprakları ezerek kendine boya yap
Öne çıkan mesajlar