Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 said: Dariel, 12 Ağustos 2004 13:33 tarihinde demiş ki: Bizde lancelot mid olarak hiblere nooldu tavsan gibi ciftlestiler coaldilar diyoduk meyerse kay den turk transferi yapmislar haberimiz yok. 1000 alb 500 hib 500 middik simdi 1000 alb 1000 hib 500 mid olmusuz. Albide gececekler bu gidisle. Hiçte 1000 hib yok Lancelotta. Alb hala mid ve hib'in 4 katı popülasyona sahip. Hiblerle midler eşit..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Peki bu rangerin raktikleri nelerdir? Ne yapmalı savaşta nasıl işe yaramalı? Dün alb mageler vardi adam bana 2 firebolt atıyo pat yerdeyim[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sen daha thidrankide WP almı fire wizardlarla karşıklaşmadın dimi :) kendimden biliyorum ben spec boltla infil alınıyor taktik konusuna gelince oyunu iyi oynamak için değil eğlenmek için oyna şu anda bende ranger olarak yeniyim birsürü hata yapıyorum yavaş yavaş oturur[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 eski frontierlarda rangerlar uber'di. bowla cekip melee'de dagitiyolardi. artik oyle bi ihtiyac kalmadi, cik tower tepesine okla oldu oyun. :)[signature][hline]DAoC Kay/Alb; Qoiw - 5L4 ML10 Paladin Bloddy - 4L4 ML1 Theurgist all other chars retired. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bu arada ne updatei bu ya hala açılmadı :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 camelotherald.com a bak bişey yazmıyosa dımbıl bişeydir zaten :) ben giremiyorum 48 tane dl var kazaa da :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Hey all, just wanted to let you know the servers would be down for some simple maintenance tomorrow at 8:00 AM EDT. We should return no later than 10 AM EDT. I'm sorry for any inconvenience. 17:00 yani.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 casterlerde ne yazikki crit in ise yaramasi icin adamin ya sarhos olup pbt yapmayi unutmasi,ya da dikkatsiz olmasi gerek..gordugun ilk durumda olabildigince range bonus elde etmeye calis,tepe,yukselti..ne bulursan,ustune cik :),yukselti senin ne kadar isine yariyorsa casterin de o kadar dezavantaji var,zira sana bir hayli yaklasmasi lazim buyu yapabilmesi icin..bunlar hallolduktan sonra,pbt oldugunu varsayarsak(en kotuye gore davranamayiz),rapid shot tek kurtaricin..belli bir yerden sonra buyu yemeye baslayabilirsin ki lag sayesinde buyuyu yedikten birkac saniye sonra dahi rapid shot yapamazsin,direk sureshot a gecip devam etmen lazim..elimde olabildigince hizli bir bow olsun,zira sureshot sayesinde %50 dmg ve full bow spd ile hareket ediyorsun,hersey senin aleyhine gibi gorunen bir durum :)...ayrica,caster ile ugrasirken saklanabilecegin bir yer olsun,duvar arkasi,kapi arkasi vs gibi..pb buyu yapan bir bela cikmadigi surece o yerde rahatta olursun..FA,IP gibi seylere sahip olabildigin icin o esnada heal olma gibi bir sansin var..daha baska seyler sorarsan da yardimci olmaya calisirim..herne kadar halen toa yuzunden oyunun donustugu seye alismaya calissamda solo da...[signature][hline]Ranger(Excalibur) [Bu mesaj Leathas tarafından 12 Ağustos 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ben bg için söliyim elimde 5.5 speed mp sc bow var bi kere atıyorum lurikeen olduğum için etrafa bakınıyor 2. atışı yaptığımda ya ölmüş oluyor yada %30 40 civarı hp kalıyor beni görse bile okum çoktan çıkmış oluyor :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Sağol,peki bişi dicem ben bu rangerla nerdeyse level bile atlayamıyorum yay hiç koymuyo. Rvr yaparken bazen 3 kere üst üste 0 vurduğu oluyo. Yeşil yaratıkları anca öldürüyorum, mavileri ya öldürüyorum çok az can kala ya o beni öldürüyo.[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Yazıyı yazdıktan 1 dak sonra gene mavi beetle'a öldüm :([signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Aha şuan gene ölmüş durumdayım galiba vazgeçecez bu ranger işinden...[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 niye vazgeçiyosun yahu biraz para kazan sonra oj sololarsın[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Abi şuan 3.kez öldüm[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bu işler böyle öleceksinde öldüreceksinde ölmeyen class diye birşey yok zaten ben ilk başladığımda necromancerımla çoook öldüm olur böyle şeyler pes etmemek lazım[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Yalnız ben beetlelara ölüyorum ondan bahsediyorum :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 ben genel olarak her mobu kastetmiştim zaten solo kasılmaz mutlaka grup bul[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Bu durumda 2 günde 1 beleş level sistemi devreye giriyor :) Grup bulmak çook zor yaw[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 o arrowu atip 0 vurduklarin muhtemelen BT sahibidir bi sekilde,gruptan birisi vs yaptiysa o dusuk bow lvlinla kiramazsin :),ilerleyen bow spec seviyelerinde penetrating arrow cikar,onunla casterlerin kendilerine yaptiklari degilde..hani,warden yapiyor ya butun gruba,onun gibi pbt leri kirabilirsin.rapid shot ta yok tabi o dusuk levelde :)..ranger daha ziyade 45 den sonra eli ayagi duzgun olmaya basliyor diye dusunuyorum[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Peki sence hangi arrowu kullanmalıyım rvr yaparken?[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 paran olunca her arrowdan bir tane almalısın(slash thrust crush) mesela paladin varsa crush arrow seçiceksin cleric varsa trust[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 karsi taraftaki adamin armorunu/neye vuln oldugunu bilmen lazim ve ona gore arrow secmelisin :),proxa dogru demis kisaca[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 neyin neye zayıf olduğunu yazarsanız yi olur benim bildiklerim cloth-yok plate-crush scale-trust leather-slash hib scale-trust eğer tek bir taneye paran yeticekse trust almanı öneririrm ben :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 http://camelot.allakhazam.com/weapon_effect.html bu sayfada hepsi aciklanmis :)[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2004 trust ve crush ön planda bilgi için teşekkürler eksikler varmış benim yardımcı oldu :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar