Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Class Tartışma Topiği

Sensible

Öne çıkan mesajlar

said:
Dariel, 12 Ağustos 2004 13:33 tarihinde demiş ki:
Bizde lancelot mid olarak hiblere nooldu tavsan gibi ciftlestiler coaldilar diyoduk meyerse kay den turk transferi yapmislar haberimiz yok. 1000 alb 500 hib 500 middik simdi 1000 alb 1000 hib 500 mid olmusuz. Albide gececekler bu gidisle.

Hiçte 1000 hib yok Lancelotta. Alb hala mid ve hib'in 4 katı popülasyona sahip. Hiblerle midler eşit..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

sen daha thidrankide WP almı fire wizardlarla karşıklaşmadın dimi :)
kendimden biliyorum ben spec boltla infil alınıyor
taktik konusuna gelince
oyunu iyi oynamak için değil eğlenmek için oyna şu anda bende ranger olarak yeniyim birsürü hata yapıyorum
yavaş yavaş oturur[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Hey all, just wanted to let you know the servers would be down for some simple maintenance tomorrow at 8:00 AM EDT. We should return no later than 10 AM EDT. I'm sorry for any inconvenience.

17:00 yani.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor
Sosyal ağlarda paylaş

casterlerde ne yazikki crit in ise yaramasi icin adamin ya sarhos olup pbt yapmayi unutmasi,ya da dikkatsiz olmasi gerek..gordugun ilk durumda olabildigince range bonus elde etmeye calis,tepe,yukselti..ne bulursan,ustune cik :),yukselti senin ne kadar isine yariyorsa casterin de o kadar dezavantaji var,zira sana bir hayli yaklasmasi lazim buyu yapabilmesi icin..bunlar hallolduktan sonra,pbt oldugunu varsayarsak(en kotuye gore davranamayiz),rapid shot tek kurtaricin..belli bir yerden sonra buyu yemeye baslayabilirsin ki lag sayesinde buyuyu yedikten birkac saniye sonra dahi rapid shot yapamazsin,direk sureshot a gecip devam etmen lazim..elimde olabildigince hizli bir bow olsun,zira sureshot sayesinde %50 dmg ve full bow spd ile hareket ediyorsun,hersey senin aleyhine gibi gorunen bir durum :)...ayrica,caster ile ugrasirken saklanabilecegin bir yer olsun,duvar arkasi,kapi arkasi vs gibi..pb buyu yapan bir bela cikmadigi surece o yerde rahatta olursun..FA,IP gibi seylere sahip olabildigin icin o esnada heal olma gibi bir sansin var..daha baska seyler sorarsan da yardimci olmaya calisirim..herne kadar halen toa yuzunden oyunun donustugu seye alismaya calissamda solo da...[signature][hline]Ranger(Excalibur)

[Bu mesaj Leathas tarafından 12 Ağustos 2004 19:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben bg için söliyim
elimde 5.5 speed mp sc bow var
bi kere atıyorum lurikeen olduğum için etrafa bakınıyor
2. atışı yaptığımda ya ölmüş oluyor yada %30 40 civarı hp kalıyor
beni görse bile okum çoktan çıkmış oluyor :P[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Sağol,peki bişi dicem ben bu rangerla nerdeyse level bile atlayamıyorum yay hiç koymuyo. Rvr yaparken bazen 3 kere üst üste 0 vurduğu oluyo. Yeşil yaratıkları anca öldürüyorum, mavileri ya öldürüyorum çok az can kala ya o beni öldürüyo.[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot

Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

o arrowu atip 0 vurduklarin muhtemelen BT sahibidir bi sekilde,gruptan birisi vs yaptiysa o dusuk bow lvlinla kiramazsin :),ilerleyen bow spec seviyelerinde penetrating arrow cikar,onunla casterlerin kendilerine yaptiklari degilde..hani,warden yapiyor ya butun gruba,onun gibi pbt leri kirabilirsin.rapid shot ta yok tabi o dusuk levelde :)..ranger daha ziyade 45 den sonra eli ayagi duzgun olmaya basliyor diye dusunuyorum[signature][hline]Ranger(Excalibur)
Sosyal ağlarda paylaş

neyin neye zayıf olduğunu yazarsanız yi olur
benim bildiklerim
cloth-yok
plate-crush
scale-trust
leather-slash
hib scale-trust
eğer tek bir taneye paran yeticekse trust almanı öneririrm ben :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...