Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ismini er sana pm attım ama cevap vermedin :([signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Proxa'nın yardımıyla ranger kasıyorum bakalım sonumuz ne olacak :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 valla ben Us trial ı deniyecem Dl etmeye başladım :) 7 gün merlinde oynicam büyük ihtimal :) en cok hangi şeyde varsa bu arada Hib/hero cok güzel ya elime centi spear alıyorum harika :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ranger da biraz zorlancan ama ilk charinsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 rangerlar ne işe yarıyor? Pull işinemi sadece? anlamıyorum okla falan bi armsman kadar damage verebiliyormu?[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ranger ok kullanıyor scout gibi menzili ve hasarı scout kadar iyi değil ama melee de daha iyi scoutta 25-29 dışında fazla zorlanmıyorsun cunku bg larda exp farm ediliyor :) yavaş tavaş öğretiyorum arkadaşa druid açıp botluk bilem yaptım :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 heyt druid baba classdır :D Eq dan biliom Scout sadece bow kullanıyor Ranger Hem Melee Hemde Bow hmm ranger daha akıl kârı gibi :) bende geliyorum :) büyük ihtimal lanceloth yada merlin Hib hib cok zor yaw ben albion a alıştığım icin :)[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Rangerın bow damage ı çok gimp ama melee de assasin alabilir doğru spec ve artilerle. Lanc'da bazen NS lerle duel ediyo bazı rangerlar, kafa kafaya gidiolar diyebilirim.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Erutan, 11 Ağustos 2004 23:15 tarihinde demiş ki: heyt druid baba classdır :D Eq dan biliom Scout sadece bow kullanıyor Çooooook yanlış![signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 casterlarda sadece büyü atıyor[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 aç sen rangerını aslanlar gibi takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Okla çok pis koyuyoda ranger baya zormuş ha... Dün biraz rvr yaptım,2 adam alabildim anca. Stealthı yükseltmek lazım :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 stealthi yukseltmeyin..bosu bosuna spec pts lerinizi harcamayin,30 maximumda birakin diyorum ben,melee ye yuklenin biraz cidden,her ne kadar BM kadar olmasa da cok iyi dmg verebilirsiniz[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sensible en son 5 ti :) bende ranger yapıyorum şu an en iyi spec nedir ranger için yanlız ben sniper olmak istiyorum yani 50 RB alacağım 35 stealth olacak.CD ile piercing kaç olmalı[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 character builderlerden stylelere bakip bi melee spec hazirlayin iste..da ranger e 50 recurve vermenizin hicbir anlami yokmus gibi geliyor bana..da siz bilirsiniz[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 niye gereksiz? cidden bilmiyorum ahkam kestiğim felan yok[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 yukardada denilmis,cok yuksek rr degilseniz(6-7) recurve bow ile dogru duzgun dmg vermeyi beklemeyin,zira bu longbow degil :)hi tabi...5.5 bow kullanirsiniz,+11+rr den gelen skill olur,castere vurdugunuz crit 600-700 arasinda olur.Fakat butun casterler pbt siz evden disari cikmadigi icin vurdugunuz ilk crit bosa gidecek+karsi taraf war mode flag alacagi icin bir daha crit atamayacaksiniz vs..birde bunun yan efektleri var..sansmi,yoksa bilinerek mi yapiliyor ama rvr de elimde bow goren 1-2 tank direk tepeme biniyor..sonra halen tepemde kalan 1 tank ile de melee yapmak zorunda kaliyorum.eger melee skilliniz biraz yuksek ise+IP+mopain+purge gibi ho$ $eyler elinizde varsa(NF yi bilmiyorum,gelmedi daha EU ya :)) karsidaki tanki yipratma,heal aliyorsaniz indirme sansiniz bile var.troll warrior a 200-250,berserker gibi bi classa cok daha fazlasini vurma sansiniz var.E peki bu kadar sey dedim,simdi rangeri Bm ye tercih etmemdeki fark ne olacak peki derseniz,BM root yerse oldugu yerde kalir,casterlere saldirmasi icin bi baya yol kosmasi gerek,o yol tepilene akdar da dunyanin dmg si yenilir,olebilir,olmeyebilirde..olmedi diyelim,BM olarak kac saniyede bir vurmayi dusunuyorsunuz?full buff/arti vs?Sinir bozucu sekilde benim saldiri hizimdan hizli kendini heallayan adamlar gordum,yani melee bi yerden sonra calismaz,adami bir sekilde interrupt etmeniz lazim..iste burada ranged class one cikiyor..rapid shot ile saniyede 1 arrow atiyorsunuz.Hicbir sekilde bu kadar kendinizi hizli heallayamazsiniz/cast edemezsiniz(quickcast genellikle kullaniliyor hemen,o yuzden onu dert etmeyin).Yani;Ranger,scout ile blademasterin arasinda bir class diyebilirim,ne scout kadar iyi dmg veriyor bow ile,nede BM kadar iyi dmg veriyor meleede,zira sizin spec pts inizi vermeniz gereken stealth,bow gibi specleriniz var.benim su anki spec im su: 44 pierce(diamondback stylesinin devami var,bleeder ve cok guzel dmg bonus veriyor) 45 recurve bow 35 stealth(ciddi bir sekilde dusurmeyi dusunuyorum) 25 celtic(stealthdan dusen spec pts celtic e gelecek) 2 pf(af buff,spec pts bosa gitmesin :) ) solo ranger nasil diyelim..su an sadece golden spear sahibiyim melee arti acisindan..ve bircok kez SB ile 1 vs 1(fg addlar,biliyorsunuz :) ) melee yapmak zorunda kaldim ve oldugum her seferde SB %5 den asagi kaldi..IP bile acmadigim halde :),infiltratorler biraz daha zorlu,%20 den az birakiyorum melee de(Yine IP yok)(bu assasinlerle bow bile kullanamadigim durum,zira goremiyorum adamlari stealthim yuzunden,SoM kullanmiyorum) bu assasinlere karsi boyle,archer classlar tamamen bela,scout u bow ile indirebildigimi hatirlamiyorum,fakat yanlarina gittigimde shield dahi kurtarmiyor genellikle onlari.Hunter e deginmiyorum zaten,pet,spear..bela,melee de 400 dmg vuran archer class a karsi pek birsey yapamiyorum :) [edit]Bu yazdiklarim in cok daha iyi bi duruma gelmesi icin full toa/cap vs seylere sahip olmaniz lazim,su anda bende olmadigi halde boyle[edit] umarim yardimci olur yazdiklarim :)[signature][hline]Ranger(Excalibur) [Bu mesaj Leathas tarafından 12 Ağustos 2004 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 of ben pirece değil de diğerini seçtim yaa yanlış mı yaptık :([signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 blades sectin ? shar olarak blade olarak sorum olmaz ama salla level 20 de blades deki puanlarını piercing e yatırabilirsin[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sağol yardımın için sanırım ufak modifiyelerle bende bunu kullanacağım :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 BB lazim yanliz bu durum icin,umairm vardir?:P[signature][hline]Ranger(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 sniper olacaksan neden ranger oynuyosun abi? gel kay'a ac scout'unu. :) en yuksek range onda, en yuksek bow dmg'i onda, shield onda. bi archer NF'DE bunlardan baska ne ister ki? :)[signature][hline]DAoC Kay/Alb; Qoiw - 5L4 ML10 Paladin Bloddy - 4L4 ML1 Theurgist all other chars retired. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 ranger 50 olduğunda buffbotum olmuş olcak olmasa bile sorun değil lancelotta her yer druid kaynıyo :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Bizde lancelot mid olarak hiblere nooldu tavsan gibi ciftlestiler coaldilar diyoduk meyerse kay den turk transferi yapmislar haberimiz yok. 1000 alb 500 hib 500 middik simdi 1000 alb 1000 hib 500 mid olmusuz. Albide gececekler bu gidisle.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Yaşasın hib![signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar