Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Ben baktım baktım hangisini seçeceğimi bulamadım valla.. 7 Day trial'da hiberion/eldritch oynuyodum ama biraz zor geldi ya adam yaklaşınca ayvayı yedik çok dayanıksız... Sizin classlarınız nasıl,hangi özelliklerinden memnunsunuz? Bide rogue char açıp şöle biraz bakmıştım stealth olayı hoş gözüküyor böle arkadan gelip çat çut kesebiliyomuyuz? Gladricin videoda rangerlar eziliyodu ranger olunmaz heralde :)[signature][hline]---Çok yakında Daoc'da--- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 gladricin video istisna onu baz alma sen gladric rr10 merc kodumu oturtuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 gladric rr 10 niye bakıyosunki ? her vidyoda olanı herkes yapabilse alb değil hib kalabalık olurdu,herkes eld/enchanter olurdu[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Once caster mi tank mi olcagina karar ver, caster olucaksan wiz onermem diger casterlere gore dezavantajlari bol. sm deki intecept peti, mezz i yok. Ench in de peti var. Eldde benzer ibi gozukuyor wiz e ama ondada stun var bu da asiri bir avantaj. Ayrica hib de luri gibi hos class olabiliyosun, midde de kobold. alb de o tip bi dex class olamiyorsun wiz olucaksan bu da bir dez avantaj. Albion caster olucaksan sorc oneririm. Su an gayet overpowered o yuzden wiz bu durumda heralde diger casterlara gore. Hib olucaksan , ben mesela luri mana eld olurdum. ench de olabilirsin.[pbaoe] Mid olucaksan , supp sm olurdum tabi bu benim fikrim pbaoe sevdigim icin, [pbaoe point blank area of effective yani oldugun yerden etrafina dmg veriyosun kabaca] darkness da olabilirsin life tapleri var. Tank a gelince yine secicegin realm e bagli. Yine de pek bi deneyimim yok tankla o yuzden bilen arkadaslar onerse daha iyi. birde Kay de basliyosan albion basla bence...[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Sensible, 08 Ağustos 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Ben baktım baktım hangisini seçeceğimi bulamadım valla.. 7 Day trial'da hiberion/eldritch oynuyodum ama biraz zor geldi ya adam yaklaşınca ayvayı yedik çok dayanıksız... Sizin classlarınız nasıl,hangi özelliklerinden memnunsunuz? Bide rogue char açıp şöle biraz bakmıştım stealth olayı hoş gözüküyor böle arkadan gelip çat çut kesebiliyomuyuz? Gladricin videoda rangerlar eziliyodu ranger olunmaz heralde :) birde evet rr10 cok farkli tank icin. Ayrica yanina gelince ayvayi yeme sacma bir olay sonucta cloth armorsun tabi oluceksin yanina gelene kdr root filan yapicaksin, Gerci nf ile charge filan geldi ama. Yinede charge a karsilik DI denilen ozellik geldi. otomatik heallaniyorsun. birde tabi spec ini soylememissin ama mana isen moc filan alicaksin. Ya da bodyguard var yanina gelen tank ayvayi yiyo busefer anca instalari ile inturrupt eder sonra oldurursun. Fakat yinede yuksek RR tanklar gercekten cok guclu oldu. Mesela silvard full resiste 800+ vuruyor.[signature][hline]Magent lvl 50 ice wiz Mordoskull lvl 45 arms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 silvard rr10 hero oluyor bu arada pbaoe oyundaki en çok hasar veren alan etkili zımbırtıdır bence ice wiz tavsiye etmiyorum spectecular açıklamış zaten sebeplerini ayrıca enchanter ın çok güzel bir özelliği eğer karmaşa varsa kolay kolay ölmüyorsun çünkü hem ufacıksın hemde pbaoe efekti sayesinde yakındaki adamlar seni göremiyor :) last attacker a basarsa bilmem tabi ama 4 pbaoe li bi grup gerçekten hoş oluyor[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sen scout aç çok eğlenirsin bu günlerde :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 2L7 - ML3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Aslında Bu Class Avantaj Dezavantajlarına Göre Değil Senin Neyi Nasıl Oynamak İstediğine Bakar Mesela Pryd/midde 50 spiritmaster kasmıştım bi ara insanlar ve oynayış tarzları hoşuma gitmediği için sildim albe geçtim şimdide mis gibi fire wizard oynuyorum çokta hoşuma gidiyor yani hepsi senin oyununa bakar ama classini secmeden once hepsinin avantaj - dezavantaj ve aynı zamanda senin oynayınşınla pozitif yönde olması gereken hangi serverda hangi ülkenin insanları nasıldır şahsen bana exc de alb oyna desen hayatta oynamazdım ama oynayanlar var demekki bu herkesin oynayışına bakıyor o yüzden once düşün araştır sonra karar ver.[signature][hline]-Hepsini Yanına Aldınmı? Sorulurmu? Eminmisin Sen Bana Güvenmiyomusun? Ben Çoraplarıma Bile Güvenmem Kardeşiiiiem! Hö?! Ay Çok Pardon Yanlış Oldu yok canıım... Bak O Zaman Göstertimmi... Güle güle golf...:( YETER AMA LAN ŞAŞIRTTIĞIN O DİĞER REKLAMDA LAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bence Kay de Mercen ol :D harika acayip artistik hareketler var ters dönüp sokma 360 dönerek sokma fln cok güzel yani ben olsam Alb merc highlander yapardım slash olcak birde :D benim gibi yanlışlıkla thrust a fln verme de :D pc takıldı thrust ın üstünde slash e gitmedi yanlışlıkla tıkladıydım heuhe direk thrust silahı verdiydi +1 veren heyt be ne günlerdi :D[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 trust daha iyi ama tercih meselesi tabi[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 valla merc acicaksaniz sakin olahighlander acmayin half ogre varken vede crush yapin bunca zamandan sonra diyebilicegim sey en iyi merc race ve speci bu. HO crush ftw :)[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 [Bu mesaj Gladric tarafından 11 Ağustos 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bende şimdi bi eldritch var lvl 15,memnunum stun fln var fakat solo yapamıyorum çok zor mutlaka grup bulmam lazım. Bitane nightshade açmayı düşünüyorum böle sinsi sinsi arkadan gelcem eheu :) Albion oynamak istedim fakat albion çok fazla herkes böyle albiona geçerse diğer realmlarda kim olacak dimi ya :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 boşver onu mythic düşünsün :P[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Sensible, 11 Ağustos 2004 05:34 tarihinde demiş ki: Bende şimdi bi eldritch var lvl 15,memnunum stun fln var fakat solo yapamıyorum çok zor mutlaka grup bulmam lazım. Bitane nightshade açmayı düşünüyorum böle sinsi sinsi arkadan gelcem eheu :) Albion oynamak istedim fakat albion çok fazla herkes böyle albiona geçerse diğer realmlarda kim olacak dimi ya :) İçim bayılıyo NS kasıyorum. Hergün grp dileniorm 100 lerce mesaj atıyorum. Bot acc. arıyorum Lancelot için hala bulamadım bi bulsam solo yapacam sadece. Eldritchle grup bulamıyosan NS'i unut diyorum ben sana. Artık yavaş yavaş insanlar tanımaya başladıda çağırıyolar yoksa başlarda saatlerce grup aıroydum o arada da mavileri kesiyordum..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 eld ile nasıl solo yapamazsın basmadı benim kafa :) eld olcaksan mana olma void ol energy resist caplenmesi diğerlerinden daha zor sanırım o yüzden casterları hayatından bezdiriyor void eld yok ben pboae yapcam diyosan enchanter ac healer pet var fire debuff var güzel yani :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Voidim zaten,yeşilleri çok rahat alıyorum ama bazı mavi yaratıklar bazen dibime kadar girebiliyo %50 ölüyorum. 2 tane sağlam büyü çakıyorum sonra nukelemeye başlıyorum ama şansa az koyarsa ayvayı yiyorum :)[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 niye kayda oynuyosun ya gel lancelota yardım edelim[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 doru, lancelot'ta oyna abi. bikac turk'uz orda ben lvl31im lvlicak arkadas lazim zaten. :)[signature][hline]DAoC Kay/Alb; Qoiw - 5L4 ML10 Paladin Bloddy - 4L4 ML1 Theurgist all other chars retired. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Pf lvl 15 olduk ya kay'da.. Gelsem mi lancelota.. Lancelotta hangi realmdasınız?? [signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 11 Ağustos 2004 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 lancelot hibernia dayim ben[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 15 sin daha kay/hib de çok sıkılırsın gel lancelota[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Lancelotta çok oynayan var. Çok rahat grup bulursun. Kay Hib'de çok level kasan olduğunu hiç zannetmiyorum.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Afterdeep, 11 Ağustos 2004 10:52 tarihinde demiş ki: said: Sensible, 11 Ağustos 2004 05:34 tarihinde demiş ki: Bende şimdi bi eldritch var lvl 15,memnunum stun fln var fakat solo yapamıyorum çok zor mutlaka grup bulmam lazım. Bitane nightshade açmayı düşünüyorum böle sinsi sinsi arkadan gelcem eheu :) Albion oynamak istedim fakat albion çok fazla herkes böyle albiona geçerse diğer realmlarda kim olacak dimi ya :) [signature][hline] ben bot acarim ama championumla bota pl isterim hahah :) İçim bayılıyo NS kasıyorum. Hergün grp dileniorm 100 lerce mesaj atıyorum. Bot acc. arıyorum Lancelot için hala bulamadım bi bulsam solo yapacam sadece. Eldritchle grup bulamıyosan NS'i unut diyorum ben sana. Artık yavaş yavaş insanlar tanımaya başladıda çağırıyolar yoksa başlarda saatlerce grup aıroydum o arada da mavileri kesiyordum.. [signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 [Bu mesaj Gladric tarafından 11 Ağustos 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ulan bota PL yaptıktan sonra bende 2. bi acc. alır ona PL çekerim :) Dur bakalım buldum 1 acc. hayırlısıyla alacam işalla.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Lancelota geldim stealth char açtım nerdesiniz siz buluşalım[signature][hline]Jevor/Hibernia - KayCrosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Afterdeep
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML3 - Neophyte Tailor
Sosyal ağlarda paylaş
Sensible
Sosyal ağlarda paylaş