SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Selam, buraya mı açsam nereye açsam bilemedim, gereken yere taşınır sorun olursa, sori şimdidien. aranızda bilenler var, uzun süredir dslr makine aranıyorum. Türkiye'de de fiyatlar uçuk tabi, yetemiyorum. Lakin abim yılbaşından sonra fuar için Çin'e gidecek. Bu yüzden fırsat bu fırsat bu işi Çin'den halledeyim diyorum. En azından vergisi falan bizim buradaki gibi uçuk değildir. Şimdi sorum şu. Sıfır ekipman fiyatı bakabileceğim bi site var mı. İngilizce olması tercihim. Bizdeki teknosa, teknolojix'e falan benzer mağazaların siteleri neler? Biraz araştırdım ama genelde 2. el siteleriyle karşılaşıyorum. Sitenin yanında, Çin'e giden, giden tanıdığı olan vs varsa, oradaki fiyatlar nasıl. Oradan almaya değer mi? Fark var mı arada? Bİrde, 1 dslr 1 lens falan getirirken sıkıntı çıkarırlar mı gümrükte. Bilader sen gel şöyle deyip sorun yaratırlar mı? Nedir bunun sınırı? tşktşktşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Alma. Ben de alacaktım ancak, 1. Aletin cakma oldugunu anlamana imkan yok, cok iyi kopyalıyorlar. 2. Orijinal ürünler satan temiz bir dükkana girdigini zannediyorsun. Fiyatlar buradaki ile hemen hemen aynı. Sonra yok cok pahalıymıs diyince hesap makinası uzatıyolar sana, ne veriyosun diye. iş böyle olunca kıllanıyosun tabi, orijinal malda pazarlık mı olur vs. ben guvenemedigimden alamadım elektronik hicbisey. herseyin cakması var, aklına gelebilecek herseyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Aklına 100 yıl düşünsen gelemeyecek şeylerin de çakması var. Mesela: http://www.gadling.com/2007/09/04/paris-in-china/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 hahahaha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 sigh site: http://detail.zol.com.cn/digital_camera_index/subcate15_list_1.html işi bilirsen anlarsın ney, nedir. ama gidenin ilgi alanı bu değilse acaip kazık yiyebilir. bu siteyi ingilizceye çevirt bak işte. satıcılarla ilgili de yorumlar falan var orada. guangzhou'ya falan gidiyordur fuar içinse büyük ihtimalle.. hongkong'a giderse daha rahat alışveriş yapabilir. google translate kullanın çeviri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Şimdi şöyle bi durum var, Abimlerin firmanın ortak çalıştığı bi çin firması var sanırım. Ya da bunun gibi bişey. 2-3 hafta önce cnr'a geldiler bunlar. Tabi fuar bitimi abimler ilgilendi falan filan derken biriyle çok iyi dost olmuş. Tabi bunlar da oraya gittiğinde aynı şekilde gezecekler falan alışveriş olayı için. Bu arada bahsettiğim adam da fotoğraf meraklısı bi eleman, ekipmanı falan sağlammış. Hani en azından o bilir diye düşünüyorum, yardımcı olur kazık yemememiz için. Yani sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 bilebilir.. çinli mi türk mü adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 çinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 taaamdır o halde, nereden ne alınacağını bilir çekik gözlü abim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 ona güveniyorum ben de işte. Umarım yemeyiz kazık falan. Şimdi bakıcam fiyatlara bi genel olarak, eğer o parayı yılbaşı sonrası yetiştirebilecek gibi olursam direk oradan aldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 çinden fotoğraf makinesi aldırıyorsun ve çin malı olmamasını ümit ediyorsun yorum yok hakim bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Elektronik bi ürün alıyorsun ve çinde üretilmediğini düşünüyorsun, daha kötü değil mi? Çin malı =/= çin malı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 kirf'ed ürün almayım diyor adam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 GERGE said: Aklına 100 yıl düşünsen gelemeyecek şeylerin de çakması var. Mesela: http://www.gadling.com/2007/09/04/paris-in-china/ yok artık ahsduasdashu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 annemler bu hafta çine gidiyo dönünce forumu gösteririm onlara sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar