Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çin'e gitmiş ya da alakalı pati aranıyor

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Selam,

buraya mı açsam nereye açsam bilemedim, gereken yere taşınır sorun olursa, sori şimdidien.

aranızda bilenler var, uzun süredir dslr makine aranıyorum. Türkiye'de de fiyatlar uçuk tabi, yetemiyorum. Lakin abim yılbaşından sonra fuar için Çin'e gidecek. Bu yüzden fırsat bu fırsat bu işi Çin'den halledeyim diyorum. En azından vergisi falan bizim buradaki gibi uçuk değildir.

Şimdi sorum şu. Sıfır ekipman fiyatı bakabileceğim bi site var mı. İngilizce olması tercihim. Bizdeki teknosa, teknolojix'e falan benzer mağazaların siteleri neler? Biraz araştırdım ama genelde 2. el siteleriyle karşılaşıyorum.

Sitenin yanında, Çin'e giden, giden tanıdığı olan vs varsa, oradaki fiyatlar nasıl. Oradan almaya değer mi? Fark var mı arada?

Bİrde, 1 dslr 1 lens falan getirirken sıkıntı çıkarırlar mı gümrükte. Bilader sen gel şöyle deyip sorun yaratırlar mı? Nedir bunun sınırı?

tşktşktşk
Sosyal ağlarda paylaş

Alma.
Ben de alacaktım ancak,
1. Aletin cakma oldugunu anlamana imkan yok, cok iyi kopyalıyorlar.
2. Orijinal ürünler satan temiz bir dükkana girdigini zannediyorsun. Fiyatlar buradaki ile hemen hemen aynı. Sonra yok cok pahalıymıs diyince hesap makinası uzatıyolar sana, ne veriyosun diye.

iş böyle olunca kıllanıyosun tabi, orijinal malda pazarlık mı olur vs. ben guvenemedigimden alamadım elektronik hicbisey. herseyin cakması var, aklına gelebilecek herseyin.
Sosyal ağlarda paylaş

sigh
site:
http://detail.zol.com.cn/digital_camera_index/subcate15_list_1.html
işi bilirsen anlarsın ney, nedir. ama gidenin ilgi alanı bu değilse acaip kazık yiyebilir. bu siteyi ingilizceye çevirt bak işte. satıcılarla ilgili de yorumlar falan var orada. guangzhou'ya falan gidiyordur fuar içinse büyük ihtimalle.. hongkong'a giderse daha rahat alışveriş yapabilir.

google translate kullanın çeviri için
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle bi durum var,

Abimlerin firmanın ortak çalıştığı bi çin firması var sanırım. Ya da bunun gibi bişey. 2-3 hafta önce cnr'a geldiler bunlar. Tabi fuar bitimi abimler ilgilendi falan filan derken biriyle çok iyi dost olmuş. Tabi bunlar da oraya gittiğinde aynı şekilde gezecekler falan alışveriş olayı için. Bu arada bahsettiğim adam da fotoğraf meraklısı bi eleman, ekipmanı falan sağlammış. Hani en azından o bilir diye düşünüyorum, yardımcı olur kazık yemememiz için. Yani sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...