Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux ta Gpu Hızlandırmalı video player ?

Quo-Vadis?

Öne çıkan mesajlar

Linux Mint 8 Helena yı kullaniyorum .Acer aspire one ao751h netbookta, intel gma 500 vga lı, linux mint 8 ubuntu 9.10 karmic koala uzerine kurulu. en iyi destegi gma 500 e veren 9.10 oldugundan onu kullaniyorum mecbur.

Evet soru yukarıda Linuxta gpu hızlandırma yı kullanabilen bir player ariyorum. Daha dogrusu intel GMA 500 u kullanabilen player.
Windowstaki Splash player veya Splayer misali bir player araniyor.bilen eden duyan haber etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Quo-Vadis? said:

Linux Mint 8 Helena yı kullaniyorum .Acer aspire one ao751h netbookta, intel gma 500 vga lı, linux mint 8 ubuntu 9.10 karmic koala uzerine kurulu. en iyi destegi gma 500 e veren 9.10 oldugundan onu kullaniyorum mecbur.

Evet soru yukarıda Linuxta gpu hızlandırma yı kullanabilen bir player ariyorum. Daha dogrusu intel GMA 500 u kullanabilen player.
Windowstaki Splash player veya Splayer misali bir player araniyor.bilen eden duyan haber etsin.

NVIDIA deseydin mplayer derdim direk vdpau kullanabiliyor çünkü. Ama intel için birşey diyemicem. Ama gene de dene bence mplayeri.
Sosyal ağlarda paylaş

Her neyse olmadı , da bu playerlerden dolayı değil GMA 500 ve suruculerden dolayı.Bu chip windows altında bile tam olarak desteklenmiyor ben ne ariyorsam onla linuxta :)

Destekliyor denmesine ragmen nasıl bir uyduruk VGA ise.
Siz siz olun laptoplarda intel GMA 500 gorunce VGA olarak cok uzaga kacın.veya herhangi bir intel gorseniz de kacın.
Ati den de kacın.
Nvidia dan sasmayın siz ben ettim siz etmeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...