Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sc2 milli takım seçmeleri / official facebook sayfası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
son ikiye kalan arkadaşlarımız bence milli takıma girmeyi hak ediyor ki çok bile geç kaldı. Memphis zaten herkes biliyor benim turnuvada da birinci olmuştu o günden beri takibindeyim Tuna'nın :D ayrıca Spartacus beta döneminde hiç görmemiştim ama ismini duyduğumdan beri onuda takip ediyorum. Bir anda ortaya çıktı ve nedense onun oyun tarzına çok güveniyorum. İki isimde gerçekten değerli şimdiden başarılar
Mesaj tarihi:
beşiktaş galatasaray maçı nedeniyle maça geç kaldım bi 10 dakka,elenmişiz,saolsun rakibimde bekleyememiş..

acıklama yapasım geldi..
Mesaj tarihi:
scturk turnvuasında darvini tam 50dk beklemişliğim üzerine mesaj atmışlığım var. swarmın rakibi kim bilmiyorum ama enazından 15dk beklenmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
İlk turda galatasaray vs sleeep maçında sleeep önceden mazeret bildirdi rakibine sorduk ve adam 5 saat sleeep i bekledi üstüne 0-3 yenildi.Çok büyük takdir ettim arkadaşı.Akşamada swarm için tekrardan rakibine sorduk adam geç kaldı beklermisin yoksa w.o mu istersin diye.Adam w.o isteyince bize pek birşey demek düşmüyor.İsterdimki beklesin ama beklemedi.Biz daha önce hep dedik illaha yeneyim tur geçeyim diye uğraşmayın ,önemli değil skill e bakıcaz diye ama kurallarada uymak zorundayız.
Mesaj tarihi:
l0ll said:

sleeep alınmalı bence replayı indirdim memphisle olan maçının,eğer spartacus memphis karşısında tutunamazsa kesinlikle sleeep alınır

abiii kesinliklen sleeep alınır yani, bende izledim sonradan replayleri, olurda memphis tutunamazsa falan KESİNLİKLE SLEEP ALINIR BU BÖYLE biline..

bu arada yanlıs yazmıssın dostum spartacus memphis karsısında tutunamazsa deil memphis spartacus karsısında olcak sanırım
ama sıkıntı yok biz seni anlıcak kapasitedeyiz
Mesaj tarihi:
elemelerden final
Memphis 3-0 Spartacus

Memphis elemelerden en iyi derece ile ayrılarak milli takıma girmeye hak kazanmıştır.Kendisine hoş geldin diyorum.Umarım aynı başarısını milli takımdada sergiler.

Not: seçilecek diğer oyuncular ilerleyen saatlerde duyurulacaktır.
Mesaj tarihi:
Seçmelerden şampiyon olan Memphis haricinde alınan oyuncular

Spartacus T
DarkSwarm Z
BeeswaX Z

Takıma seçilen oyuncular terran ve zerg oldu.Çünkü mevcut kadroda Protoss 3 tane.Bunlarda waradmiral(oyman),darvin,sugosu.ırk dengesi önemli.Her ırktan belli ortamada olmalıyız.Zerg ve terran kısırlığında iken tekrar protoss alırsak bu bizim lineup da elimizi zorlaştırıyor.Çünkü rakiplerde birçok oyuncu t v z ye karşı zaaf iken bizim elimizde terran ve zerg oyuncusu yok denecek noktada.Lineup yaparkende her ırktan dengeli sayıda oyuncu olması çok önemli.Yoksa sleeep arkadaşımızın oyunculuğunuda efendiliğini de beğenirim.replayler ve haberler siteden duyurulcak.
Mesaj tarihi:
oo reyis senide almışlar
tempest seni dün gece non-stop tokatladı, onu deil seni almışlar :):):):):):)
forumdada bi kişi demiyoki tempest bunnarı tokatlıo onu nie almıonuz :::::::))))))))))))
Mesaj tarihi:
Zaten turnuvadan önce de milli takıma birileri alınmalı denilince
t olarak 1)memph 2)tempest 3)sparta ,
z olarak 1)swarm 2)seksy/bees
p olarak ise gerek yoktu darvin-oyman-sugosu 3lemesi varken (en azından şimdilik)

turnuva biraz formalite olmuş :/ 1. memph olarak girdiği kesin ,sparta finalist + t gereksiniminden dolayı girdi ama swarm zaten girmesi gerekenlerden biriydi z olarak ama turnuvada tek maçı yoktu veya beeswaxın tek mapte wini yoktu...

kararlar doğru tabi onlara sözüm yok ama turnuva yapılış amacının ufaktan dışına çıkmış bu elemeler olmadan da oyuncu seçimi olsa yine aynı oyuncular seçilirdi belirtmek istedim saygılar ;D
Mesaj tarihi:
Ben sürekli 1.haricindekiler sıralama ile alınmıyacak dedim.Ne olursa olsun yenmeye çalışmayın kendinizi gösterin dedim.Ama Maçlarda skill den çok herkes all in yaptı.Bunu dememdeki sebepte buydu.Ben ilk 3ü alırım geri kalanı almam demedim.Xkrall maç yapmadan yarı finale geldi.Onada müdahale etmedim oynadı.Sürekli söledim şampiyon olmasada adamların skiline bakıcaz, yenmeye kasmayın kendinizi gösterin dedim.Pek dikkat etmemişler.Yani laf olsun diye turnuva yapıldı sadece istenilen adamlar alındı birşey yok olamazda.Her ırktan adamlara baktık sleeep in oyunculugu güzel ama takımdaki darvin sugosu oymandan yüksek değil bu yüzdende takımdaki adamadn düşük olanı almanın hiç mi hiç anlamı yok.Bu onun kötü olduğu anlamına gelmez.Sadece alınıp yedek bırakılması ona dahada kötülük olur.Kendiside benim onun hakkında fikirlerimi bilir.Az kırgınlığınıda anlıyorum ama tanıdıgım arkadaşım turushan kötü,art niyet olmadığını bilir.Sleeep de bu camianın adamıdır gerektiğinde kapılar açılır buyur gel oyna denir.

Swarm,beeswax,fevax şuan türkiyenin en iyi 3 zerg oyuncusu.Ve bize lazım ha yeterli seviyeye ulaşmaz dahda düşerler ozaman bu arkadaşlar yerine adam düşünürüz.Ama bu adamlar lazım.Beeswax 2. turda memphisle karşılaştı,memphisle spartacus,sleeep de ilk turda karşılaşıp elenebilirdi buda sleeep ve spartacusu yetersiz,alınmaya hakkı yok gibi duruma düşürmezdi.Dediğim gibi üst tura çıkanlar gosu,2.turda elenenler chobo gibi birşey kabul edilmez.Tempest üst turlara çıksaydı sparta ile tempest arasında bi seçim yapardık.Yani herkesi karşılaştırarak aldık.Aldığımız adam takımdaki adamla aynı seviyede olmalı.Memphis le spartacus aynı seviyedemi tartışılır en azından bir birinin yedeği olurlar.

Sonuç olarak herkesin gönlü ferah olsun.Herkesede kapılar sürekli açık.Ve kadroda gerektiğinde değişiklik yapılır.

Saygılar,
Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

Ne olursa olsun yenmeye çalışmayın kendinizi gösterin dedim.Ama Maçlarda skill den çok herkes all in yaptı

all in 'in yapılış şekli, timingi, uygulanışı falan başlı başına bir skilldir bence en sağlam all in terrancı harrisdiki gayet yeniyordu milleti bu onun skillsiz olduğunu göstermezki...yani diğer t ler aynı allin leri en sağlam protosslara karşı yaparken win alamazken harris alıyorsa demek ki bi artısı var bu adamın...bu all ini bizim goldlar bronzelarda yapabiliyor, diğer taraftan TLO da yapıyor...

demek istediğim turnuvasız swarm memph temp/sparta zaten davet edilmeliydi çünkü takımda eksik olduğu barizdi bu ırklardan gerekli invitelar yapıldıktan sonra yok beklenen başarı bi türlü gelmiyorsa veya fevax swarm müsait olmadığı zamanda oynaması düşünülen z gerekiyorsa o zaman piyasadaki z ler arasında bir denge olduğu için turnuva yapılabilirdi...

yoksa elimizde bi sugosu oyman varken zaten p oyuncusu olarak maça çıkmam düşünülemez bile sadece seçmeler için turnuvanın yapılması ve turnuvanın etkisinin hemen hemen olmaması benim şikayetim onun dışında bir kırgınlığım yok tabiki de :)-D
Mesaj tarihi:
Tempest üst turlara cıksaydı çirkin olmuş ama :D sanki biri cıkartmamış gibi (burda hepinizi kazırım manası var)Adam olsaydı da maça saatinde gelseymiş daha doğru T.T
Mesaj tarihi:
Şudur, budur derken oyuncularımız bu aralar acaip form tuttu, bir sonraki maçta karşımıza kim çıksa kazırız gibime geliyor.

EU sıralamasında yeniden ilk 200'ün kapısını çalıyoruz dağılın üleyynn. (bir aralar sıralamada 400-500'lere düşmüştü en iyi oyuncumuz)

Yeni katılan arkadaşlara da başarılar diliyorum, tüm takımın arkasındayız. (naçizane)
  • Yeni Oluştur...