Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sc2 milli takım seçmeleri / official facebook sayfası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
novandaz said:

oyman manner adam allah için şimdi

fistan da nie ortaya trolleyenleri savunmuş anlamadım

Bu mu manner adam?
Birşey anlatmaktan aciz, ben şöyleyim böyleyim, beni tanıyan bilir falan filan adam mı manner?
ya manner ne demwk bilmiyorsunuz ya da manner adam görmemişsniz
Mesaj tarihi:
Fistan said:

@oymanq, agziniza almişsiniz bi sc yi tr de geliştirmeye calişiyoruz diye, 3-5 de adam toplamışsınız peşine bişey oldugu yok. Tr de oynayan oyunculardan bi avucuna ulaşabilip kendinizi bişey yaptık sanıyorsunuz.sc zaten gelişebilecegi kadar gelişti, gelişirdi.sizin bu davranışlarınızla bi ilerleme olmadıgını anlayamadınız hala.
@baal, ben milli oyuncu degilimki manner sahibi olmam gereksin ?

milli takım oyuncusu = insan = manner
insan olanda manner olur, milli takım oyuncusu da insandır, demek ki manner insandır. milli futbol takımındaki adam bile yeri geliyor karşısındaki adama kafa atabiliyor, yeri geliyor centilmen oluyor. sc2 milli takımındaki adam da gayet manner sahibi senin gibi bir provakatöre bile ne kadar sakin ve anlayışla cevap vermiş ama sen anlamamakta ısrar etmişsin.
allahtan sc2 camiası wow camiası gibi değil de ekmek yiyemiyorsun burdan. yoksa sırf sc2 de bişey yapamayıp hiç bi olayı olmayıp , başkasının cinsel organıyla gerdege girip, emek verenlere laf etmekten başka bişey yaptıgın yok görüldüğü üzere.
milli takım kadrosuna layığım diyenlere şans verilip güzel bir turnuva yapılmış daha ne ?
ne gerek var "milli takım dedigin 3-5 lavuk kafasına göre takılıyor" polemigine. kadrodakilerden 3 tanesini pataklarım diyen düşünen çıkar ortaya manner sahibi bir şekilde daha iyi oyuncu oldugunu söyler pentagram da ilgilenir adam gidip türk forum/sc camiasını tanımayan 2100 ladder puanlı gurbetçiyi aradığı gibi.
yildirimokur mu ne haltsa o kadar iyiyse girecek turnuvaya göreceğiz ne yapıyor kimi 3e bölüp 5le çarpıyor.
manner dediğin de uzunca muhattap olmadığın sürece oyunda "gl hf" ve "gg" demekten ibaret keza.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

aferim bizim bölüm modunuda katmışsın oyuna

bugüne kadar genele yaptıklarım ve 2-3 tane özel mesajla yaptığım hariç kimseye bir uyarı yapmadım. elimden geldiğince mesajları silerek, düzenleyerek konuları geçiştirdim; ama fistan yazdığın alakasız ve saçma sapan mesajlarla can sıkmaya başladın.

aptal bir insan olmadığını bildiğimize göre bu kadar alakasız mesajları ancak kasıtlı atıyor olabilirsin. adam seçmelerin işleyişiyle ilgili bilgi verirken, "sen onun oyununu biliyor musun?" diye bir soru sormanın başka bir izahatı olamaz.

site dendi, adamlar site açtı. seçmeler daha şeffaf ve daha çok katılımla olsun dendi, adamlar bunun için adım attı. böyle insanların heveslerini, sen ne kadar saçma sapan ya da çocukça bulursan bul, kırmaya hakkın yok.

sonraki mesajına dikkat et.
Mesaj tarihi:
oyman efendi efendi anlatmış abi işte her zamanki gibi. gereksz trolleyen adama bu kadarı bile fazla aslında da. nerde sorun var ki oymanın cevaplarında?

geçelim ya lütfen
Mesaj tarihi:
ayrıca yaptıgın eleştiri bile değil, bişeyi eleştirmiyorsun bile gelip, bir fikir sunmuyorsun, bir katkın yok, oyunculuk olarak bir becerin yok, seyirci olarak var tek katkın o da ;
"yildirimokur seni 3leçarpıp5eböler"
ve
"oyman kim ya manner sahibi olmak lazım bıkbık" demek.

eleştir yapılan işi, nerde sorun oldugunu göster düzeltilsin ya da fikir birliği falan olsun, bi getirisi olsun. gelip boşboş konuşuyorsun gerçekten yazık ve ayıp.
yap şurda anket açık ara Oyman'ın en iyi türk sc2 oyuncusu çıkacagına eminim. ayrıca tanıyan eden de bilir ne kadar manner sahibi bi insan oldugunu. yildirimokur için "tanımadan etmeden laf ediyosunuz" diyip sen aynısını yapıyorsun ?
Mesaj tarihi:
@huun, sen sacma diyince mesajlar sacma olmuyor.
adamında bişey açıkladıgı yok.görüşünü bildiren tanımadıkları adama gereksiz yuklenilmiş.
1000 dogru 1 yanlışı yok etmez.
Mesaj tarihi:
@baal, tanımadan etmeden laf ettigim yok.oyman iyi bir oyuncuysa bu bazı yanlışlarını görmezden gelmemiz gerektigini göstermez.anlamadigin nokta bu.
ayrıca benim oynayıp oynamadıgımı nerden biliyorsun ya da sc2 ye katkı mı?
Sadece sizden uzak durmaya calişiyorum.
Gec bunları.
Mesaj tarihi:
ayrıca yildirimokur (yanlış mı yazıyorum acaba) yanlış anlamış sadece ladder puanıyla girildigini zannederek. öyle değil, o bakıma uzatmaya gerek yok.

http://www.scturk.org/
tarafından host edilecek milli takım seçme turnuvası ve

http://www.scturk.org/content/starcraft-ii-turkiye-milli-takimi-yeni-uyelerini-ariyor
kurallar burda

11 gün var katılım için, bir sürü insan olacak 1800rating de katılabilecek.şuan bile 20 kişiye yakın türk var 1800rating üstü.
ve 11 günde günde 5 ladder maçı atarak milli takım oyuncularından iyi olan bi oyuncu çok rahat geçer 1800 ratingi.
Mesaj tarihi:
@baal, evet yildirim yanluş anlamış sadece.demen gereken buydu.
ama dönüp 1. sayfadaki ilk mesajına bi daha bak istersen.
Umarım demek istedigimi anlamşsındır.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Milli Takıma girme turnuvası düzenlensin ? Kurucusu yapımcısı amigosu herkes katılsın. Kötü oynayan biri sırf kuruculardan diye girmesin yani takıma..

Fistan said:

manner lazım milli takım oyuncusu olmak için

evet yanlış anlayan insanın vereceği tepki ile, karalama arasındaki fark ve manner üzerine güzel bir kompozisyon oldu. herkes anladı anlıyacağını, katılanlara teşekkür eder, yildirimokur'dan özür diler ve turnuvaya katılmasını 4 gözle beklerim.iyi akşamlar.
Mesaj tarihi:
Manner is overrated diye bi laf vardır, yeri buralarda bi yer olacak. Bulup koyun bir zahmet.

Her yenilgi sonrası bık bık öten adamlara fırsat verilmiş, daha iyiyseniz gelin girin takımda yer açıldı diye. Hala öyle olmasın böyle olmasın. Daha iyisini biliyorsanız, gidin kurun bir takım. Madem çok kolay, madem yapılmayacak işler değil. Hatta takımınız hazırda olan takımla maç bile yapar, Pentagram takımını ayarlar bence.
Mesaj tarihi:
evet o nedenle özür diledim zaten, ama başında bir linke tıkayıp yazanları okumadan "Kötü oynayan biri sırf kuruculardan diye girmesin yani takıma.." demek de yakışmamıştı. turnuvaya katılmanı isterim ama , eger varsa tanınmayan bilinmeyen gizli yetenek girsin tabi milli takıma.pentagram uğraştığı için ilerde çok kral maçlar olacak almanya fransaydı vs idi. white-ra dimaga chobo ne bileyim bir sürü adam da girecek, "bu muymuş lan türkler" deneceğine en iyiler oynar şanımız yürür.
Mesaj tarihi:

Seviyeyi düşürmeyin lan isteyen istediği takımı kursun her oynadığı maçı her girdiği turnuvayı kazanıcak diye birşey yok yeterki rakiplerine saygılı olsun laf getirmesin hala beğenmiyen girsin kendisi oynasın seçmeler 1800+ diamondlara açıkmış demekki buradan çoğu kişi girebilir seçmelere rahatlıkla.

Amma bik bik yaptınız haa

Mesaj tarihi:
Her organizasyon veya plan konusu açıldığında tartışmalar görülüyor, bu tartışmaları başlatanları veya tartışmalara daha çok ateş ekleyenleri artık az çok biliyoruz. Amacı belli olan mesajları bence çok takmamak lazım.

Kendisiyle daha önce taa betadaydı sanırım, benzer bir tartışma içine girdiğim için isim vermekte sakınca görmüyorum. Kırıcı bir üslupla yazmıyorum dikkat edilsin. Fistan'a göre kendisinin burdaki sc fanlarından çok daha fazla bilgisi birikimi var, kendi mesajlarında söylediği şeyler bunlar, aynı şekilde tartışmalarda savunduğu kişiler de keza öyle, ama başarıyı geçtim kendisinin ortaya koyduğu bir ürün görmedim şu ana kadar, bir şeyler yapmak adına.

Bu tür attığı ilk postunda kendisiyle tartışmaya girmiştim (ben de ak kaşık değilim zaten az dramaya sebep olmadım bu forumda) ama sora gülüp eğlendiğim bir tartışma oldu, daha sonra da aynı uslübu devam ettirdiği gördüm belli mesajlarında ama umursamadım. Demek istediğim oluyor bunlar yapacak bir şey yok, head-to-head combata girmeye gerek yok. Gerçekten isterseniz umursamayabilir daha sakin bir forum ortamı sağlayabiliriz.

Desu
  • Yeni Oluştur...