Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sc2 milli takım seçmeleri / official facebook sayfası

BaaL

Öne çıkan mesajlar

milli takımda herhangi bi konumda olmamakla beraber paylaşayım dedim herkes duymuş bilmiş olur böylece ;

http://www.facebook.com/pages/Starcraft-II-Turkiye-A-Milli-Takimi/164192036926670

http://sc2millitakimi.com/2010/11/11/milli-takim-secmeleri-26-27-kasim/
bu da turnuva hakkında bilgi ve katılım sayfası, vendetta ve blood özel nedenlerden ayrıldıgından 2 kişi alınacak, böylece "kim kuruyor lan bu milli takımı" , "oyuncuları kim seçiyor" diyen arkadaşlar katılabilir, takımda olmasını istedikleri oyunculara "kanka katıl noolaaar rahat girersin" diyebilirler.

ben iddaam olmamakla beraber katıldım direk ki en azından milli takıma girecek oyunculara biraz challenge olsun, 5 tane platin yenip 1. olup takıma girmesinler diyerekten. 16 oyuncu limiti var yanlız sanırım , puana falan göre seçilecektir oyuncular herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Milli Takıma girme turnuvası düzenlensin ? Kurucusu yapımcısı amigosu herkes katılsın. Kötü oynayan biri sırf kuruculardan diye girmesin yani takıma..

Kurucu zaten takımda yer almıyor. Takım denen olgu oyunu oynayan kişilerden. Nasıl fatih terim sahaya çıkmıyor bizde onu kadrodaki ilk11den saymıyoruz aynı mantık.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Milli Takıma girme turnuvası düzenlensin ? Kurucusu yapımcısı amigosu herkes katılsın. Kötü oynayan biri sırf kuruculardan diye girmesin yani takıma..

ne insanlar var ya.
sen zaten 8000 fırın ekmek de yesen giremiyeceğin için böyle ortalıgı pisletiyosun anlıyorum seni.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

yildirimokur said:

ne insanlar var ya.
sen zaten 8000 fırın ekmek de yesen giremiyeceğin için böyle ortalıgı pisletiyosun anlıyorum seni.

O adam seni 3 le carpar 2 ye böler, farketmezsin bile
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Tanımıyorum oyuncuları. Puana göre seçmeyi yanlış buldum sadece.

işte biz buna bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diyoruz. Milli takıma seçilen oyuncularda , şuan elemeye girecek oyuncularda puana göre seçilmiyor. Puan oyuncuların turnuvaya girerken onlar için ön seviye belirleme durumu tek başına bir kriter değil. Aynen milli takımdaki oyuncularında puana göre seçilmedikleri gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

BaaL said:

yildirimokur said:

ne insanlar var ya.

O adam seni 3 le carpar 2 ye böler, farketmezsin bile

gogo bo5 grudgematch hemen şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

@oymank, bence senin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak dedigin sey şu an yaptıgın şey.
bilmiyorsunuz konuştugunuz adamları ama lafları diz boyu sıralıyorsunuz

Arkadaşım illa muhalefet olmak için buraya birşeyler yazmak için birşey yazma. Adamın ne oynadığı konusunda birşey yazmıyorum adamıda tanımıyorum. Ben adama sistemi anlatıyorum , neyin nasıl yürdüğünü sölüyorum. Milli takımın içinde olarak ve daha önce sc1dede milli takım kaptanlığı yapmış biri olarak az çok bilgim var bu konularda. Ama sen daha önce yaptığın gibi provakasyon yapmaya devam edeceksen insanlar gözünde söylediklerinin artık bir değeride kalmayacak diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

senin uslubun, insanlara yaklaşımın bile yetersizken sc1 kaptanı olman bende bişey ifade etmiyor.
davranışlarını düzeltirsen belki senin söylediklerinde deger kazanır.şu an için bişey ifade etmiyor ama söylediklerin.
manner lazım milli takım oyuncusu olmak için

Bana adam hakkında (yıldırım) konuşma bilgin yok demene rağmen , sanki bunları dememiş gibi benim kaptanlığım hakkında bilgi sahibi olmadan kendinde konuşma hakkını buluyorsun. Bu konularda 1 gram bilgin olmamasına rağmen.
Bana yapma dediğin şeyi 10saniye sonra yapman ne kadar çelişki içinde olduğunu , ne kadar yapay bir insan olduğunu ve sırf burda ikilik çıkarmak içinde olduğunu gösteriyor.
Sana cevap verip daha fazla burdaki insanların huzurunu kaçırmaya gerek görmüyorum çünkü gerçekten bu camianın gelişmesini isteyen içinde art niyet olmayan insanlar beni burada çok net anlıyor seninde burada neye hizmet ettiğini hatta muhtemelen sc2'den nekadar uzak olduğunu tahmin ediyorlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

ahahahaha. fistan sana mı kaldı manner üslup dersi vermek ?
o zaman biz sçmışız açıkca söyleyim.

Baalcım bu arkadaş daha öncede bu tarz provakasyonlar yaptığı için böyle şeyler demesine şaşırmamak lazım , o manner , herşeyin üstünde bilgili her türlü bilgiye sahip ama sc1-2 camiası içinde tanıyan yaptığı bir faydayı gören duyan yok :)) . Boşverelim daha bu arkadaşı ciddiye alıp cevap vermeye gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

@oymanq, agziniza almişsiniz bi sc yi tr de geliştirmeye calişiyoruz diye, 3-5 de adam toplamışsınız peşine bişey oldugu yok. Tr de oynayan oyunculardan bi avucuna ulaşabilip kendinizi bişey yaptık sanıyorsunuz.sc zaten gelişebilecegi kadar gelişti, gelişirdi.sizin bu davranışlarınızla bi ilerleme olmadıgını anlayamadınız hala.
@baal, ben milli oyuncu degilimki manner sahibi olmam gereksin ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...