Romario Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Böyle Bir Topic Açtım Ki Herkez Şu An Oynadğı Charları Birbiriyle Paylaşsın(çok klasik oldu ya :) ) Kesinlikle Bir Artniyet Yoktur Kimse Yanlış Anlamasın işte Doğan... HErkes Yollasın Görelim Gülelim Eğlenelim(ne Alaka?[imzayı silince sapıtıyorum]) :)[Bu mesaj Romario tarafından 10 Mayıs 2004 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Benim imzada var hepsi, suan inaktif olsalar da :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2004 :)[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahlejas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Merhabalar artık ben de aranızdayım... [signature][hline]Look into my eyes you'll see who I am, my name is Lucifer please take my hand. .:Mahlejas Malkocoglu The Necromancer:.[Bu mesaj Mahlejas tarafından 11 Mayıs 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Mahlejas tarafından 11 Mayıs 2004 18:17 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Mahlejas tarafından 11 Mayıs 2004 18:25 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Mahlejas tarafından 11 Mayıs 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Mahlejas tarafından 11 Mayıs 2004 18:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 aramızda dial up olanlarda vardır o yüzden resimleri biraz daha küçük tutsak yada sadece karakter i gösterecek şekilde olsa daha hoş olur bence.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 herkese selamlar :) [Bu mesaj roaringstorm tarafından 12 Mayıs 2004 10:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 [signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 bu şimdilik ana karakterim, bücür, pve işlerinden sorumlu, chanter lvl50, screenshotta çok küçük kalmış hatta bulmak zor bile :p resimin ortalarında biyerde olması lazım bu rvr karakterim olcak,normalde accounttaki ilk karakterim ama ranger olduğu ve item falan olmadan lvl atlaması çok zor olduğu için önce chanterı 50lemeye karar verdim (o yüzden ranger hala 43 :p) burda tir na nog manzarası ayrıca miğferide çıkarttım fotoğraf çektirmek için bizim hiberniada hava sıcak oluo biraz /hood off[signature][hline]trees and i are one...Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 43 elf ranger of Prydwen[Bu mesaj Mirluin tarafından 12 Mayıs 2004 15:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 [signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.Tearaway - MercenaryXayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bnde koyiyim hemen mummy mode :p ml5 sagolsun maymun olduk hehe[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 birde çirkin ördeğimiz var (ne çirkin ördek ya tam uzaylı :P ) unutmamak lazım onuda :)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.Tearaway - MercenaryXayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 arkadaşlar küçücük resim koymuşsunuz da 200k falan :p şunları paint ile açıp jpg olarak kaydedin ki boyutu ufalsın :) benim koyduğum 75k mı ne mesela, hem de 800x600[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 SICAAAAAAAAAK[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ortamin delileri lol[signature][hline]Mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 abi nedir o mummy mode nasil oluyorsunuz ole?:)) ml ile ne ilgisi var? ben daha ml0 im ehe[signature][hline]Carternas- lvl 50 ezik şampiyon Katil-ne olacagi belli olmayan merce Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 işte Son Hali Vede İstediğiniz Gibi Küçültülmüş :)[signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa :hrr: Çizerim! :hrr: :-( Tamam Abi... :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: Soth, 17 Mayıs 2004 10:39 tarihinde demiş ki: abi nedir o mummy mode nasil oluyorsunuz ole?:)) ml ile ne ilgisi var? ben daha ml0 im ehe ML5 step 9 du sanirim bide .10 un yaninda ole olmazsan cezalandiriyor seni...[signature][hline]Bida Bana Futbolcu Diyen Olursa :hrr: Çizerim! :hrr: :-( Tamam Abi... :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roaringstorm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bu da son hali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blood Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 [Bu mesaj Blood tarafından 31 Mayıs 2004 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 buda benim son halim[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Elenaor.. da şimdi resim yok koyamam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 buda theurgistim :)[signature][hline]What does not kill,makes stronger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Solda Mirluin'in sorc.u Zephor, sağda benim emektar wizzyim Tarasque=)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bushi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hatali [Bu mesaj Bushi tarafından 03 Haziran 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar