hakannica Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Selam, Ale üretmek için beverry yaptım inn de yaptım, şu an 37 ale var fakat kullanamıyorum popularity menüsünden x2 x3 x4 olarak arttırsamda hiçbir etkisi olmuyor yani yeşil puanla belirtilen popularity artışı olmuyor. Birde Scout nasıl göndereceğiz. Kurtları öldürmek için savaşçımı lazım köylülerle öldürebiliyormuyuz. Birde şu parish tithe konusu nedir. Parish olayını çözemedim. Nedir ne işe yarar. Bir bilen yardım ederse çok sevinirim Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Oyun ne? Hiçbir şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakannica Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 stronghold kingdoms. Konuyu yanlışlıkla buraya açmış bulundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar