Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Maiden - Final Frontier Tour 2011

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

ayrıca "sıkriim for mi istanbüül" un tadını hiçbir gavur ülkesi veremez bi türke. cCc

Bilmiyorum ama bu tip gruplarda olsun ( Elektronik ve benzeri türler için bahsetmiyorum, çünkü yaklaşamayız ) Türkiye'de ki , İstanbul'daki konser ortamını başka bir bir ülkede ki hiç bir konsere değişçeğimi snamıyorum.

Bi Radiohead gelsin, bir Pearl Jam gelsin bak bakalım neler oluyor. Hayır getirmeyeceklerse peşin peşin söylesinler haftalık kenara 20-30 euro koyup ben getirteyim 10-15 yıl sonra. ( ölmezlerse :) )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sonisphere 2011'de yer alacağı kesinleşen dev. imzalar atıldı, bize sadece beklemek düşüyor. bu sene iki sonisphere yapılacağı göz önünde bulundurulursa hiç beklemediğiniz tarihlerde türkiye'de bulunabilir.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20925464

gelmezse zaten gurbet, acı vatan almanya falan gidilir...
Sosyal ağlarda paylaş

lozan antlaşmasına göre ingiltereyi basıp, ülkeyi ele geçirmemiz veya bunları kaçırmamız hoş görülmeyecek.. ülkeyi savaşa sokacaklar bu türkiyeye gelmeme durumu yüzünden. ben esas ondan çekiniyorum.

yoksa yarın sabah dedikodusunu çıkartsam "olm maiden türkiyeye gelmeyiz demiş!!" diye akşama, bilemedin ertesi gün sabaha 82 hastings 83dover 84 londra...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...