Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 senko said: olurler diye korkmayin olm ingiliz rock starlari olumsuzdur. bak var mi simdiye kadar olen hic Freddie Mercury ? Syd Barrett ? John Bonham ? dahası gider :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ayrıca "sıkriim for mi istanbüül" un tadını hiçbir gavur ülkesi veremez bi türke. cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 iron maiden / acdc / motörhead olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Myshkin said: iron maiden ile muse gelirse harika olur cidden. iron maidenla muse gelsin beraber çıksınlar sahneye. bruce muse elemanlarını civciv ezer gibi ezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Xenocide said: ayrıca "sıkriim for mi istanbüül" un tadını hiçbir gavur ülkesi veremez bi türke. cCc Bilmiyorum ama bu tip gruplarda olsun ( Elektronik ve benzeri türler için bahsetmiyorum, çünkü yaklaşamayız ) Türkiye'de ki , İstanbul'daki konser ortamını başka bir bir ülkede ki hiç bir konsere değişçeğimi snamıyorum. Bi Radiohead gelsin, bir Pearl Jam gelsin bak bakalım neler oluyor. Hayır getirmeyeceklerse peşin peşin söylesinler haftalık kenara 20-30 euro koyup ben getirteyim 10-15 yıl sonra. ( ölmezlerse :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 tüm program açıklandı mı? gelmiyor mu bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 hala açıklanmaya devam ediyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 said: sonisphere 2011'de yer alacağı kesinleşen dev. imzalar atıldı, bize sadece beklemek düşüyor. bu sene iki sonisphere yapılacağı göz önünde bulundurulursa hiç beklemediğiniz tarihlerde türkiye'de bulunabilir. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20925464 gelmezse zaten gurbet, acı vatan almanya falan gidilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi dedikodusu bile güzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 lozan antlaşmasına göre ingiltereyi basıp, ülkeyi ele geçirmemiz veya bunları kaçırmamız hoş görülmeyecek.. ülkeyi savaşa sokacaklar bu türkiyeye gelmeme durumu yüzünden. ben esas ondan çekiniyorum. yoksa yarın sabah dedikodusunu çıkartsam "olm maiden türkiyeye gelmeyiz demiş!!" diye akşama, bilemedin ertesi gün sabaha 82 hastings 83dover 84 londra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 liverpoll zaten içten fethedilir 10 dk içinde ülkü ocakları saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 telefonu açıp ultimatom mu çeksem acaba? fm'de falan işe yarıyordu bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Artık gelsinler ya her sene hayal kırıklığı her sene hayal kırıklığı gelmeyen kalmadı nerdeyse ama Maiden gelmiyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 28 Mayıs 2011 Frankfurt Festhalle MUHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 abi.. iron maiden sonisphere 2011 headliner olucak diye biliyorum?? gelcekler diye biliyorum?? BOŞ YERE Mİ HALAY ÇEKTİM BEN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 hazirana kadarki tur şeysi açıklandı temmuzda filan gelebilirler ama belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi konu her up landığında "yoksa?" diye bi heycanla giriyorum topic e ama yine hüsran yine hüsran. yapmayın lütfen adamlar gelmeden uplamayın şu topağı oynamayın duygularım(ız)la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 adamlar geliyolar da lesser memleketlere gelmiyolar işet malesef :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Bu da mı gol değil?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 selam saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 seni keserim çocug. sen görürsün. kimseye değil sana saldıracam sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar