Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cataclysm Betadan PvE ve PVP raporu


solidhammer

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar şuanda classlarla ilgili bildiğiniz (dedikodudan çok biraz daha emin olduğunuz bilgiler olursa daha yararlı olur) bilgileri paylaşırmısınız. Benim merak ettiğim Dk, Warrior ve Rogue un durumu. Raid video vs de paylaşabilirsiniz.

Gözümüz kapalı class kasmayalım bıktım artık mekaniklerin değişmesi yüzünden Patlayan classtan ya Rogue ya Warrior oynamayı düşünüyorum main olarak.

PvP olarak rogue tan memnunum PvE olarak cacık olmaz (4.0.1 gelene kadar hardcap arp combat oynuyordum hep ilk 3 teydim 25manlerde garanti şimdi combat tamamen ölmüş assassinde sürünüyo sayılır live da). Warriordan PvE olarak Memnunum PvP olarakta rogue kadar iyi olmasada memnunum Cata da durumlar nasıl ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Miraul said:

rogdan pve de nasi cacik olmuo?


Şuanda olmuyor combatıda assassinationuda defalarca mümkün olan her rotasyonla ve stat opsiyonlarınla denedim (massive haste yada masteryi yükselterek vbz) ilk 3'ü girmeyi bırak ilk 5'e bile girmek mümkün değil azıcık oynamayı bilen adamlarla raide girdiğinde (Not: gs=6050 tamam gs kaliteyi belirlemiyorda itemımda yok değil normal)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

ya birakcan bu isleri cok takmiycan kafana


Valla içim rahatladı sağol

Yalnız şöyle bir problem var bu saydığım 3 melee classı da seviyorum ve sürekli oynuyorum ayrıca hiç 3-4 aya en kötü fixlerler haldeki bi classla oynayamıycam kusura bakma. He ama mesala Casterların dpsi meleelerin 2 katıda olsa caster oynamam.

Ayrıca hangi classla oynıyayım diyede sormadım ona karar veririm benim sorduğum catada bu classlar hakkında güncel ve sondurum bilgi paylaşabilecek birileri varmıydı da neyse
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda lvl85 full gearlı premade char açabildim betada sorduğum sorunun cevabını aldım merak edenler içinde paylaşıyım:

Warrior: 40k raging blow 25k heroicstrike 20k bloodthirst gibi efsane critler çıkıyor Şuanda liveda fury oynuyorsanız dmg çarpanı %149 gözüküyor bu bug gibi bişey yada colossus smash gelene kadar geçici yapılmış bi buff sanırım Catada %121 oluyor bu çarpan. Biraz duel ve dummy çalıştım benim notum warriora 10 üzerinden 9 hiç bi nerf yok oldukça sağlam. Recount fln olmadığı için dps göremedim ancak tüm hasarlar %100-150 arası farkediyor lvl80 le 85 arasında. Tahminen 15-20k arası bi dps çıkar ilk 359 lvl epiclerle. Buarada Efsana Bwl ashkandisi geri dönmüş :P Sonuç olarak warriora devam edicem :)

Rogue: Aynı şekilde duel ve dummy sonuçlarına göre burst ü warrior kadar yüksek olmasada dmg i güzel (assassinationda subda denedim) sub gene burst pvp ancak ressilencelar arttığında ve staminalarda bir sonraki sezonda uzun fightlarda sub sıkıntı çeker diye düşünüyorum ama ilk pvp sezonunda sub akar (14-16k bs 20-25k ambush). Assassination uzun combatlar için daha mükemmel posionlar oldukça sağlam vuruyor. Ama genel olarak survivbltysi aşırı yüksek pvp de rogueun. Pve de dpsinin biraz daha düşük olucağını tahmin ediyorum warriora göre özellikle 1den fazla targetta combat oynamıyorsanız tabi. Single target/boss fightlarda ise aşşa yukarı aynı olur diye tahmin ediyorum.

DK yıda deniycem birazdan.

Oblitirate 51k vuruyor lol xD (lvl70 dummymiş 85 ve bossa 30-35k fln vuruyordur sanırım) frost strike 19k. Yalnız full 359 epicle %13 criti geçemedim totalda dk da :P talenttan gelen procla %100 crit oblitirate ağlatıyor gerçide

Bide genel olarak tahmin edeceğiniz üzere critler oldukça düşmüş üstüm full 359 epiclen %8 critim vardı ilk girdiğimde warriorla tabi enchleri gemleri ve reforgeları yapınca %22ye çıkardım ama genede düşük geldi bana. Armsta hele %14 müydü neydi gemler enchler reforge fln varken. Nerdeyse hiç bi plate dps itemında crit yoktu haste ve hitlerle reforge oynayarak değiştirdim. Rogueda %30 gibi bi crite anca çıkabildi live a göre critler oldukça düşecek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...