Dobroski Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 [itemdef 0df0] defname i_staff_black type T_WEAPON_MACE_STAFF flip 1 dam 8,33 skill Macefighting reqstr 35 twohands Y weight 8.7 category Provisions - Weapons subsection Staves description Black Staff dupelist 0df1 skillmake CARPENTRY 50.0, t_carpentry resources 8 i_log RESOURCES2=1 i_log On=@Create hitpoints {31 70} Bu black staff ın renk ini deyiştirmek istiyorum. Nerden yapabilirim ve nasıl ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 on=@create'in altına hitpoints {xxx} 'in altındaki satıra color=renk kodu eklersin. mesela On=@Create hitpoints {31 70} color 04b9 yaparsan kırmızı olur.[signature][hline]"karanlıktan babam çıksa vururum" Bonecrusher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dobroski Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Ben Kendimce bir scp yazdım bir robe bunu tailor menüsüne nasıl ekliyebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar