ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 cache bellekten bakmışınız siz. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Herkes 12 den sonra açılcak diye şartlanmıştı, kimse 12den önce bakmamış ondan açıldı çat diye. Şimdi kilit :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bende de açılmıyor yanlış site mi deniom acaba dedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bende arkadaşa bakıyım dedımde hıc oyle gırmeye calısıyormus gıbı degıl dırek ıptal edıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 http://pertem.kkk.tsk.tr/yedeksubay/AdayNoArama.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 saol doğru deniomuşum :) açılmıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Kuvveti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Deniz Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY Katılış Tarihi 12.12.2010 denizci olduk hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bende dogru denıyormusumda sankı oyle yogunluk degılde dırek sıteyı kapatmıslar havası var gecen sene arkadasa bakarken bı ıkınıyordu zorlanıyordu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Arma said: 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA piyade er arkadaş baktı ben daha açamadım Hayırlı tezkereler spilde yaparsınız eğitimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 öff sanırım herkes 12 sinde teslim olucak ya teslim 3 güne yayılır falan diolardı şimdi git orda kalabalıkla uraş dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Dartanian said: Arma said: 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA piyade er arkadaş baktı ben daha açamadım Hayırlı tezkereler spilde yaparsınız eğitimi :P saol teşekkür ederim :). çok mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 isteyene bakayım açılıyo bende site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 jacabo pm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ahahahaha şaka gibi tc yi filan girdim sayfa açılmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 bana açılıyo isteyene deniyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Buzx said: Kuvveti Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı Deniz Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY Katılış Tarihi 12.12.2010 denizci olduk hadi bakalım Bayramda Hataydaydım, önünden geçtim buranın. Güzel bi yere benziodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 güzel yerler çıkarmışımdır umarım arkadaşlar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kütahya la sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hiç izin kullanmazsam ne zaman dönüyorum ben şimdi bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ginaly2 said: kütahya la sdfsd birine izmir bornova çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 sonunda kısa donem er yazmayanlar uzun donem mi oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 diyarbakırı hiç sevmem.düşenler var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Jandarma çıktı bana da. Kısa dönem Er. Serinyol 121. J. Eğt. A. Komutanlığı. Serinyol / HATAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 İs. Okl. ve Eğt. Mrk. K.lığı NARLIDERE İZMİR İzmir fena diilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 amma cok hatay var ya, benim de giden 6 arkadastan 2si hatay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar