Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden. biran önce biter geçer :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 komutanlarınızı üzmeyin, arkadaşlarınızla iyi anlaşın. tek parça halinde teskerenizi alın gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 kilo verin bi de bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 tam nerde açıklanıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 http://pertem.kkk.tsk.tr/yedeksubay/AdayNoArama.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 başlamak bitirmenin yarısı resmen başlayında bitsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 arkadaşlar herkes çıkan yeri yazsın birbirimizi bulalım numaranızı da yazın doğum tarihinizi de yazın resminizi de koyun. dur ben form hazırlayım onu da doldurun ikametgah filan ekleyin forma.yalnız kalmayalım birbirimize sahip çıkalım kurtlara yem olmayalım . bu arada 30 ar adet don atlet çorap aldım . 2 adet termal içlik 3 adet havlu. boyunluk , ayakkabı için tabanlık edik flan aldım çantaya sığmadı çuval ayarladım siz de götürün bak orda ölürsünüz bunlar olmadan. casio saat aldım sizde alın sağ tarafındaki tuşa basın casio yazısı çıkacak çıkmassa sahte.al çıkmadı mı öldün işte napcan sahte saatle orda bozulur o 2 gün içinde abv it herif. mantığınızı yanınıza almayın, beyninizi de almayın çünkü askeriye rererö . zaten çok reröre sonra gider rereöröeröe.en iyisi en baştan hazırlanmak sonra komutanın biri reröeröeröer. hastaysanız tedavi olun dişiniz ağrırsa çekerler kolunuz ağrırsa keserler. kol çok senin kolunun ne önemi var ilaç mı vercek bide cahil herif.ilaç verirlerse içmeyin yutuyomuş gibi yapıp tükürün aşı olmayın aids veriolar herkese damardan. banyoda dikkat edin sabun düşerse almayın , mümkünse banyo yapmayın . banyoda herkes birlikte yapıyor aynı küvetin içinde el şakası yapan olursa gülmeyin dövün. küvetin içinde donunu yıkayanlar olabilir yapacak bişi yok, su yok, aynı suda banyo yapcaksınız. bide duvarlara yaslanmayın (anladınız siz onu) çok uzattım aslında daha başka şeylerde var ama. güle güle gidin güle güle gelin kendinizi ezdirmeyin ama çıkıntılık yapmayın ama ezdirmeyin de ama.. herkese hayırlı teskereler dilerim bol bol arkadaş edinin 6 ay boyunca donumu bu mu çaldı die şüphelendiiniz insanlar normal hayatta süper kanka oluyor hadi kolay gele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 naptin sen yahu multeci kampinami gidiyon ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 civ oynayım bari zaman geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Osuran_boğa said: çelik yelek (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ben daha hiç bişi almadım. yarın gidip alacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 @arma +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 neci olduğumuz nereye gideceğimiz belli olsun ihtiyaçlar ona göre belirlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Balıkesir diye doğuyor içime ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 site açılmıyor la koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 ya bir öğrenseniz nereye gideceğinizi artık.ben heyecean yaptım sizin yerinize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Geçen sene gece 3 de öğrenebilmiştim. Site 2-3 sn online kalamıyordu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 https://www.turkiye.gov.tr den açıklanmayacakmıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 pttden üyelik almak gerekio galba orası için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı Jandarma Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi UŞAK İL J. K.LIĞI UŞAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 oo ilk data geldi. hayırlı uğurlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 İstanbul yarımburgaz çıkmış abime piyade mi bişiler bişiler heh istanbula gitmek için bahanem oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Kuvveti : Jandarma Genel Komutanlığı Sınıfı : Jandarma Statüsü : Kısa Dönem Er Branşı : - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi : KARABÜK İL J. K.LIĞI KARABÜK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar