Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

337. Dönem (Aralık-2010) KD. ve YD. Subay Adayları

Brook

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar herkes çıkan yeri yazsın birbirimizi bulalım numaranızı da yazın doğum tarihinizi de yazın resminizi de koyun. dur ben form hazırlayım onu da doldurun ikametgah filan ekleyin forma.yalnız kalmayalım birbirimize sahip çıkalım kurtlara yem olmayalım .

bu arada 30 ar adet don atlet çorap aldım . 2 adet termal içlik 3 adet havlu. boyunluk , ayakkabı için tabanlık edik flan aldım çantaya sığmadı çuval ayarladım siz de götürün bak orda ölürsünüz bunlar olmadan.

casio saat aldım sizde alın sağ tarafındaki tuşa basın casio yazısı çıkacak çıkmassa sahte.al çıkmadı mı öldün işte napcan sahte saatle orda bozulur o 2 gün içinde abv it herif.

mantığınızı yanınıza almayın, beyninizi de almayın çünkü askeriye rererö . zaten çok reröre sonra gider rereöröeröe.en iyisi en baştan hazırlanmak sonra komutanın biri reröeröeröer.

hastaysanız tedavi olun dişiniz ağrırsa çekerler kolunuz ağrırsa keserler. kol çok senin kolunun ne önemi var ilaç mı vercek bide cahil herif.ilaç verirlerse içmeyin yutuyomuş gibi yapıp tükürün aşı olmayın aids veriolar herkese damardan.

banyoda dikkat edin sabun düşerse almayın , mümkünse banyo yapmayın . banyoda herkes birlikte yapıyor aynı küvetin içinde el şakası yapan olursa gülmeyin dövün. küvetin içinde donunu yıkayanlar olabilir yapacak bişi yok, su yok, aynı suda banyo yapcaksınız. bide duvarlara yaslanmayın (anladınız siz onu)

çok uzattım aslında daha başka şeylerde var ama. güle güle gidin güle güle gelin kendinizi ezdirmeyin ama çıkıntılık yapmayın ama ezdirmeyin de ama..

herkese hayırlı teskereler dilerim bol bol arkadaş edinin 6 ay boyunca donumu bu mu çaldı die şüphelendiiniz insanlar normal hayatta süper kanka oluyor hadi kolay gele.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...