Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

337. Dönem (Aralık-2010) KD. ve YD. Subay Adayları

Brook

Öne çıkan mesajlar

axedice said:

Şimdi bu teslim olma nasıl oluyor? Narlıdere sanırım izmirin merkezine yakın bi yer, direk oraya mı gitmem lazım yoksa teslim olunan bi merkez falan mı var? Tabi bir de bu bilgileri nerden alabilirim? Heralde yarın aramam gerekicek orayı.

benim arkadaş orda yapmıştı direk narlıdereye teslim ettik güle oynaya çünkü adam manisalıydı :p

garajdan yaklaşık 2 saat mesafede otobüsle + deniz manzaralı

eğitim cavusuydu baya zorlu geçmiş onun için anlattıklarına göre

bi deri bi kemik kalmıştı eleman sana da iyi şanslar ama hafta sonu izinlerinde kordonda içersin o yönden iyi asda
Sosyal ağlarda paylaş

moriQ said:

‎25'inci Mknz. P. Tug. K.lığı
ARDAHAN Kısa dönem

hadi hayırlısı

Tebrikler kazandınız.

333. KD olarak üç ay önce oradaydım.
Çok saçma bi bölüğe düşmezsen rahat askerlik yaparsın

Öncelikle ulaşımı Kars aracılığı ile yapacaksın. Karsdan minibüsle 1 - 1,5 saatlik bir yol. Yolu çok boktan. Seni en zorlayacak konu soğuk olacaktır. Türkiyenin en soğuk yerine gittiğini unutma. Onlar verecekler ama mutlaka yanına yün içlik ve yün çorap al. Bölge olarak terörden uzak bir yere gidiyorsun. Dönem dönem söylentiler çıkar, aldırış etme. Ardahan gördüğünde şok olacağın kadar geri kalmış bir "il"imiz. Bu nedenle çarşı günlerinde yapacak bir şey bulamazsın. Belki de benim gibi çıkmamayı yeylersin. Daha fazla bilgi istersen ÖM at cebimi vereyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm norak netten baktığıma göre şurası gibi görünüyor, sanki pek de büyük bi mekan değil? http://maps.google.com/maps?q=38.39307,26.984396&num=1&t=h&sll=37.0625,-95.677068&sspn=23.875,57.630033&ie=UTF8&ll=38.391253,26.986649&spn=0.013488,0.027874&z=16

Diilse de bi markla, nereye gideceğimizi görelim hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...