soulberry Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 üç boyutlu bir program arıyorum. sanki otopsi yapıyormuş gibi bir insanı inceleyebilmeliyim. layer'lar olur mesela, iskeleti ayrı seçersin, kasları ayrı, iç organları ayrı. katman katman olması işe yarar yani. bu tarz bi yazılım ya da oyun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 *.3ds olarak vardır ancak istediğin şekliyle bulabilir misin bilmiyorum. fakat sadece vücut, sadece iskelet vs bulman mümkün. 3d olarak da organ olayına hiç rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bu amaca yönelik yapılmış bir şeyler vardır mutlaka ama nasıl ararım ben de bilmiyorum. tıp okuyan falan vardır diye sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 bir de şu vardı fakat paralı olmuş sanıyorum. http://www.visiblebody.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Öyle bilinen adam gibi bi program yok malesef. Olsa baya iyi olurdu ama, atlaslara gerek kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 http://delphinescarlett.files.wordpress.com/2009/08/butcher-knife.jpg?w=379&h=400 gercegini yarmak varken niye program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 amiga zamanında vardı ameliyat oyunu. adamların hangi akla hizmet bu oyunu yaptığı tartışılabilir; ama bizim hangi akla hizmet oynadığımıza en ufak yorum yapılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 life and death.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Doktorculuk oynamak zevkli bir şey. Bana hala operasyonlar eğlenceli geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 böyle bi oyun olsa süper olurdu. Microsoft Surgery Simulator asdsad ver kortizonu yap LP yi. biyopsi yap. ama sim olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ds te var bi tane oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 o da trauma center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 nomsaR said: bir de şu vardı fakat paralı olmuş sanıyorum. http://www.visiblebody.com/ oha site cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar