Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Pati Össcilerinin Neticeleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ
BİLGİSAYAR BİLİMLERİ[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Mesaj tarihi:
ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ
BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Mesaj tarihi:
ODTÜ Elektrik - Elektronik çıktı

Ne diyim çok mutluyum istten ayrılacam ama olsun :)

ODTÜ'de pati varsa PM atsın lütfen özellikle istten gelmiş olan varsa.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 19 Ağustos 2004 10:37 tarihinde demiş ki:
ODTÜ Elektrik - Elektronik çıktı

Ne diyim çok mutluyum istten ayrılacam ama olsun :)

ODTÜ'de pati varsa PM atsın lütfen özellikle istten gelmiş olan varsa.

Aşmışın abi sen :) Ben senin yerinde olacam kurban keserbim be kurban :)[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Mesaj tarihi:
ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
KUZEY KIBRIS KAMPUSU
İŞLETME (UOLP-SUNY NEW PALTZ)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
İTÜ - İNŞAAT[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
millet a$mı$ hll olsun herkese.darısı ba$ımıza (2 sene sora :-p)[signature][hline]Aranel Elanessë
|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki:
psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..

Mesaj tarihi:
hem bi kerem iktisat daha zor
daha güzel
değil mi babacum
*!babacum'u gözleriyle arar*[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

• Yeni Oluştur...