Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Calona Uo da oynayan varmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her server " biz adminlerle de kalsak açık olmaya devam etcek birbirimizle oynarız " gibi kullanıcının yemediği ama nedense kendilerinin yediği yalanı söylemeye bayılıyorlar
Mesaj tarihi:
direk negatif etki zaten o söylem. sen baştan kaybetmeyi düşünüyorsun :)

"Bu sunucu 1k online oyuncu olduğu günleri görecek." diyebilen server varmı bana onu söyleyin.
Mesaj tarihi:
dun aksam bankada edit ler dolasiyordu

screen shootlarda Wian ailesinin statlari 100 100 100 du.

Bir gamemaster siz manyakmisiniz birakin bu serveri gibi laflar ediyordu.

Bir gm tarafindan yandaslari editlendi nightmare ler unicornlar falan..

Yazik oldu,scriptleri okadar kotu olmasina ragmen bekledik..

simdi koca bir hic bakalim nasil toparlayacaklar durumu yada acilacakmi tekrar...
Mesaj tarihi:
ahahahaha biliodum böyle bir şey olcağını. asgard ekibi var gmler içinde bi kere...
tüm eski playerlar facebook server grupları tarafından çağırıldı. asgardlılara gelin asgard quaroanlılara hede hödö falan filan diye herkes çağırıldı sonu tabiki fos. neden? zilyar tane serverdan "aa bu adminlik yapmış" diye zilyar farklı karakterli adamı admin yaparsan olacağı budur
Mesaj tarihi:
circumciser said:

simdi koca bir hic bakalim nasil toparlayacaklar durumu yada acilacakmi tekrar...

kardeşim edit falan yoktu server'da düne kadar. dün de server kapanacağı için kapanmadan önce sonu güzel bitsin diye herkese stat ve item verilip action yaptırıldı. niye bok atıyosun ki işin aslını bilmeden? :)
Mesaj tarihi:
iyiki başlamamışım ozaman. yalnız dikkat çeken bi hususta tr de arada girip takılmak için bile oynicak sphere uo server ı olmaması. arada insan istiyo eski muhabbetleri ticareti vs. ama olaylar çok başkalaştı..
Mesaj tarihi:
Artariel said:

adsdfs delinqueni gördüm zamanında 500 playeri varken 3 ayda 500 player nasıl kaybedilir + aynı server 3 ay sonunda nasıl kapatılır rekor kırmıştı bu açıdan.
Mesaj tarihi:
snarveien said:

yok ya daha ömrü hayatımda bi daha kesinlikle ama kesinlikle oynamam bu kadar açık ve net söylüyorum calona'dan sonra bitirdim ultima hayatımı artık.

ustam sen de ömrü boyunca hayvan pislik apaçi türden erkeklerle takılıp "bütün erkekler aynı yaaa hepsi hayvann off" diyen kız gibisin.
Mesaj tarihi:
Artariel said:

snarveien said:

yok ya daha ömrü hayatımda bi daha kesinlikle ama kesinlikle oynamam bu kadar açık ve net söylüyorum calona'dan sonra bitirdim ultima hayatımı artık.

ustam sen de ömrü boyunca hayvan pislik apaçi türden erkeklerle takılıp "bütün erkekler aynı yaaa hepsi hayvann off" diyen kız gibisin.

haha mütiş mütiş (:D
Mesaj tarihi:
snarveien said:

circumciser said:

kardeşim edit falan yoktu server'da düne kadar. dün de server kapanacağı için kapanmadan önce sonu güzel bitsin diye herkese stat ve item verilip action yaptırıldı. niye bok atıyosun ki işin aslını bilmeden? :)

ben bok mu atmisim yarildim gulmekden kapanacak die edit mi yapilir herkese zaten 40 kisi vardi serverda max. sadece 1 aile editti ne hikmetse :)

bunlar calonauo forumlarinda ki resimler bi alakam yok resimdekilerle sadece sakladim ilerde hayir edit yokdu falan dienler icin

statlara bug dendi en son brit bankadaki editler yok asil bomba orada :)

Zaten bu Crusades ve Wian ailesini bir turlu cozemedim kalabalik aile die her yeni acilan servera gidip edit mi istiyorlar player cekicez diye :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben curveuo dayım gençlik oo reis yeah

server güzel datlu varsa oynayan ulaşalım birbirimize

calonuo ya benzemez inşlllah

şuan 30 kişi var yenı server skill kasımı kolay

en güzel yanı aşırı kalabalık yok sakin
  • Yeni Oluştur...