Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 http://www.twoworlds2.com/en/index.html boyle bir sey cikmis. ilki pek iyi degildi diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 gothic 4 arcania gibi olmasından korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 oynuyorum. ilk oyunu buglarına rağmen sevmiştim, bu daha bi iyi olmuş. hikaye fena gitmiyor ama büyü kullanımı çok tırt. deneyin sevebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 az anlatsana oyunu risen gothic vs gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 İlk oyun çok tutulmamasına rağmen fena değildi, bunun da birkaç videosuna seyrettim, yine iyi görünüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 indirdim kurdum da oynanır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Blur'u kapatmazlarsa, oynanmaz. Çok detaylı yapmışlar ya, büyülerin hızından, homing modifierına kadar bi ton şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 eet o büüy kısmını okuyunca mage açasım geldi ama bodoz warrior a gittim yine el alışkanlığı.. bu arada adadan çıkar çıkmaz runestones görevi veriyo ya orc runestone u alayım dedim. baya bi 45 dakka her vuruşta 1 dmg vura vura iskelet öldürdüm (6 tane felan), yokmu bunların kolayı vs? (ha bide arada critliyo adam yere düşüyoda instagib çekiyosun, yoksa o 45 dakka uzar daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Blunt silah bulacaksın. Bende de oyun baya zar zor ilerlerken, gittim gergedan, deve kuşu falan kestim, biraz level aldım. Bol bol lockpick yaptım skill point falan aldım, şimdi gayet doğruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 evet ilerde iyice çoşuyosun. blunt yerine damage rune bulup birleştirdim kılıçla doğruyorum yalnız karıncalar blocklamazsan aayip can yakıyor. block vengeance (crit veren skill) ve craft/imbue ları maxladım baya rahatım artıkın :D heavy armor bulan varmı? daha chapter 1 deyim ama paso pelerinimsi bişiler çıkıyo giyemiyorum :( ilk şehirde önüne gelenin dolandırması ayrı hoş olmuş baya sinirlendim orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 beyler oyun iyi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2010 gideri var oyna bence yalnız grass distance ı tamamen kıs yoksa baya pastel bulanık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 grafikler falan güzelmiş ama hd 2600 ağladi. daha sonra oynancaklar listesine koydum omega drivers falan kursam acaba performans artar mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 L21 oldum, zebil quest var, hala Chapter 1'deyim, bok gibi para oldu, merak ediyorum nereye kadar gidecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 aynı durumdayız valla gangren. zırhlarda 1/7 kit fln diyo ya işte şekil şemal dışında bi bonusu varmıdır bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Oyun güzel de, lockpick yapmaktan baydım, nereye gitsem mutlaka kitli herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 two worlds 2 mi yoksa divine divinity 2 dragon saga mı? hangisi daha iyi acaba pek vaktim de olmuyor hangisi daha az vakit ister acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Two Worlds 2 çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Divinity 2 daha eğlencelik, ekşın. Two worlds 2 daha rpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Two Worlds 2'nin Chapter 1'i, tüm questleri yaptığında 10 saat sürüyor. 4 Chapter var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 42 quest yaptım fakat şu mirage'ın kimliğini bulma questinde takıltım kaldım geçen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 two worlds a bakim o zaman ben saolun. yarısında bırakmayı sevmiyorum ya bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bu groom ların olayı nedir yaf, instant çektikleri oluyor. level4 üm gerçide sonuçta başlangıç yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 üçü araya alınca bloklayamıyorum bile.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 fir3blad3 said: bu groom ların olayı nedir yaf, instant çektikleri oluyor. level4 üm gerçide sonuçta başlangıç yeri. Sana verilen questleri takip etmen lazım.Aynısı banada oldu yan yollara saptım mağaralarına girdim fakat o lvl larda gidilmemesi gerekiyormuş oralara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar