Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gsl Final Foxer vs Nestea

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tunca off tunca off.

terranlar muta baneling'e marine basmıyomu? basıyo işte aptal oldukları icinmi basıyolar, hazır zorunda oldukları için basıyolar.

ayrıca bütün zergler muta>roach baneling gitmiyomus gibi konusuyosun oda bi komik.
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

okadar müthiş oyundan sonra scv marine rushla final kazanmaya kalkılırmıı foxer naptın??

dikkat et zerg'e karşı hep böyle fantazi, hep böyle ümitsiz bir çıkış peşinde adamlar. biliyorlar kaderlerini :(
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

okadar müthiş oyundan sonra scv marine rushla final kazanmaya kalkılırmıı foxer naptın??

bence yapabilceği en mantıklı şeyi yaptı orda. ne zaman yakın pozisyonda zerg expand etse metalapolisten, terran kapısından dısarı cıkamıyo. orda terran o avantajı sağlamazsa kaybediyo.

ikiside işci kaybeicek terran mule'la öne gecicek işte, başka bi yolu yok gibi.
Mesaj tarihi:
Cuce said:

bende izliyemedim son macı ya, bütün mactan 15 saniye falan izledim.

metalopoliste sol tarafta başladılar
14 hatch vs double rax
foxer bol scvli bi yokladı, olmadı
expde spine crawler çıktı, scv sayısı çok marine sayısı az kaldı
eşşek gibi dronela blok ve surround yedi, zibilyon ling basıldı
gg
Mesaj tarihi:
cheese denmez onaki, adamın ekonomisi ayakta, aynı sevieyey zergüde cekiyo işte.

allaha askına zergü bu pozisyonda yenen terran gördünmüki gsl de?

dön bak maclara duruma ynen dediğim gibi, zerg 14 hatchı atarsa cıkamıyo terran kapasından.
Mesaj tarihi:
tunca said:

hayır abi foxer basıyo marine ve hata yapıyor
nada vs leenock izle bi gör muta nasıl counterlanıyo

ne yapıyor nada, tankları üst üste koyup en üsttekiyle mi saldırıyor mutalara? :D

tamam yeter bugünlük qq, hadi bnete 30 dk sonra.
Mesaj tarihi:
ya o değilde adamlar ne kadar sağlam organizasyon yapmışlar. Hakkaten kore sc cenneti biz öldükten 100sene sonra sc 15 çıksa bile bu adamların ülkesi gene böyle olucak vallahi gıpta ettim orda olmak isterdim. Reenkarnasyon varsa koreli olarak doğayım (tabi güney koreli kuzey değil.)
Mesaj tarihi:
Cuce said:

cheese denmez onaki, adamın ekonomisi ayakta, aynı sevieyey zergüde cekiyo işte.

allaha askına zergü bu pozisyonda yenen terran gördünmüki gsl de?

dön bak maclara duruma ynen dediğim gibi, zerg 14 hatchı atarsa cıkamıyo terran kapasından.

evet bütün terranlar hatasız oynadı ona rağmen yenildi
thor da muta counterlamıyo
banelingin de marine counterlamaması lazım
14 hatche e cheese yapmak zorunda bütün terranlar yoksa direk yenilirler
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...