yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bu eleman hangi maddeyle anında bayıltıyo insanları? merak ettim hem maddeyi hem de maddenin vücutta gösterdiği tesiri açıklayabilecek bir pati varsa negüzel olur noluyo yani batırıyo da? 2 sn'de nasıl etki gösterir nedir ne değildir etkisi kaç saattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ben de merak ettim sen şimdi yazınca da aslında sıvı haldeyken pek sorun olmuyor. Asıl başarılı bir bayıltıcı gaz var mı onu merak ediyorum ben, bu tarz konularda aklıma direk rusyadaki sinir gazı olayı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Etorphine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 tecavüzcümüsünüz hırgız mısınız napacaksını gazı sıvıyı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 nördüz galba diyecem ama nerd de değilim öyle izlerken aklıma geldi merak ettim ya ama 2-3 saat uyutmanın dışında bi zararı yoksa ve ulaşılabilirliği olan bir madde ise günlük hayatıma uygulayabilirim ileride sdf karı dırdırına karşı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dexter içine sevgisini de katıyor hazırlarken o yüzden ponçik diye bayılıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dexter'ın kullandığı m99 aslında etorfin hidrokloriddir ve morfinden binlerce kat daha etkilidir. normalde hayvanlar için kullanılan bu kimyasalı dexter masaya yatırdıklarına uyguladığı anda ölmeleri lazım fakat artık dilüe mi ediyor yoksa naloksanla falan mı karıştırıyor orası bir muallak. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20788709 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hmmm karısını susturmak için dexter'ın kullandığı maddeyi kullanan osman karabaş ölüme sebep vermekten yargılanıyor. dizinin yasaklanması gündemde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 o zaman kadar ne sedatifler çıkar be osman karabaş! umudunu yitirme sen de yüce dırdır mağduru okurhan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oha wiki diyor ki said: Veterinary-strength etorphine is fatal to humans; one drop on the skin can cause death within a few minutes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 M99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dex nereden temin ediyor bi açıklama yok di mi? yok ben almayacağım, sadece adamın izlerini kapaması için sessizce alması lazım bunu. ondan şey ettim. dizinin kendi dinamikleri içinde düşünüyoruz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi adamın lab'i var. bir şekilde çözüyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 aktardan alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Dexterin ignesi size mi batti lan. Kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 lab'dan kaybolan ürünlerin hesabını acı acı sorarlar yaw.. fake bi isme vet işi olsa daha bi akıllıca olurmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dexter ilaçlarını netten fake bi doktor adına alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 internetten kargoyla nereye yollatıyodu peki ? kargonun adres kayıtlarından polis 1 saniyede bulurdu ki oo senaryoda hata keşfettim. damn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 cihant said: dexter ilaçlarını netten fake bi doktor adına alıyordu. hakkaten doğru mu bu ya? bi gram bişey hatırlamıyorum bu konuda ne biçim izlemişiz diziyi cıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 adam harrynin kurallarıyla yaşamış bu kadar,almıştır onun da önlemini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yav said: cihant said: dexter ilaçlarını netten fake bi doktor adına alıyordu. hakkaten doğru mu bu ya? bi gram bişey hatırlamıyorum bu konuda ne biçim izlemişiz diziyi cıkcıkböyle bir şey hatırlıyor gibiyim. geçmişti bunun konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dasaaa said: lab'dan kaybolan ürünlerin hesabını acı acı sorarlar yaw.. fake bi isme vet işi olsa daha bi akıllıca olurmuş gibi. abi o veteriner o veteriner değil sanırım. baya fil mil uyutuyolar onunla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 abi kendisi lab da yapmıştır breaking bad'deki gibi basit kimya bilgisi yeterli parayla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 said: Yes, it is mentioned. Season 1, Return To Sender. Dexter is under a list of M99 recipients, under the alias Patrick Bateman. http://www.imdb.com/title/tt0773262/board/flat/173311691?d=latest&p=1#latest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Lol patrick bateman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar